Детски играчки за вашите деца

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И БЕБЕШКИ СТОКИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

+359-899-989539 +359-899-989540
№ 517000056     
Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Mystic Pink 2017
Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Mystic Pink 2017
589.00 лв.
Стандартна оферта
Тегло с опаковка 6.000 кг.
Можете да закупите тази стока на изплащане
UBB Credit Raya Toys
TBI Credit Raya Toys
За допълнително информация +359-899-989539
Столче за кола Cybex Cloud Q Plus Mystic Pink
Подходящо за деца от 0 до 13кг. (приблизително до 18 месечна възраст)
To пази традициите на предшествениците си, като едновременно с това има много нововъведения като например напълно легнала позиция извън колата. В резултат се е получила перфектна симбиоза между изключителна защита за детето вътре и извън колата + качество и стилен външен вид. Получило награди в множество тестове на потребителски и автомобилни асоциации (сн.18,сн.20).
 • Ергономична напълно легнала позиция извън колата, сн.2,3,4 - когато поставите столчето в хоризонтална позиция извън колата и издърпате долната му част, се отваря допълнително пространство, което го удължава. Благодарение на него, детето може да лежи удобно в ергономично правилно положение.
  Наклон на облегалката, сн.5 - регулира се лесно, с една ръка без да се налага да изваждате детето.
  Дръжката за носене е практична и удобна, има няколко позиции на застопоряване, сн.2,3,5,6.
  Допълнителна, махаща се подложка за новородени или недоносени бебета, (сн.7)
  11 позиции за регулиране височината на облегалката за глава с вградени водачи за коланите, сн.8 - в комбинация с L.S.P. системата, тази облегалка е перфектно допълнение към защитата в случай на страничен сблъсък. С 11-те позиции за регулирането и на височина, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване.
  Телескопична линейна система за защита в случай на страничен удар (L.S.P. System), сн.7, сн.8 - заедно със здравият корпус абсорбират силата на удара при страничен сблъсък.Тя може да бъде регулирана индивидуално. Силата на най-първите удари в случай катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола. Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.
  Вграден, сгъваем XXL сенник, сн.11 - предлага максимална защита на кожата на бебето. Отговаря на строгия австралийски стандарт със слънцезащитен фактор на материята UVP50+.
  Широк, триточков колан, сн.12 с меки подложки/ възглавнички, даващи удобство на детето.
  Може да бъде част от система за пътуване с колички Cybex или други марки детски колички с помощта на адаптери, сн.13,14,15,19,21. Може лесно да се монтира на количките Cybex Callisto, Topaz и Onyx, както и най-луксозния модел Cybex Priam.
  Отговаря на Европейски стандарт за качество и безопасност ECE R-44/04, Допълнение 7
  Предимството на това столче е, че може да "расте" заедно с детето.
В продължение на традицията на Cybex за модерни цветови комбинации, столчетата от серия PLATINUM са в разнообразни цветове и два вида материи - Comfort и Plus, сн.22.
Серия Comfort: 10 варианта на мека и удобна тапицерия
Серия Plus: 7 цветови комбинации от изключително здрав плат с диагоналнo вплитане и Denim ефект.
Isofix базата се предлага отделно (сн.17)
Допълнителни аксесоари, които също се предлагат отделно:
- Isofix водачи
- зимно чувалче
- дъждобран
- летен калъф
- комарник (мрежа против насекоми)
Размери на столчето: д66,5/ ш44/ в40,3см
Тегло 5,4кг 
Производител Cybex, Германия
Вносител Раяленд
Гаранционна карта
Упътване за употреба на български език
Ако се интересувате от подробности и детайли относно продукта и неговото използване изпратете ни Вашите въпроси и екипът на Raya Toys ще Ви съдейства в най-кратки срокове.
Мрежата от магазини и складове разположени на територията на България и Балканският полуостров както и мрежата от дистрибутори на стоките на Raya Toys и партньори дава възможност за адекватно взаимодействие и бързо обслужване на клиенти.
Като представител на редица търговски марки за България Raya Toys разполага и може да ви предложи необходимата информация по съответните продукти.
Можете да ни се обадите за съдействие или поръчка по всяко време на
Tel. +359-899-989540
ДОСТАВКА - LEO EXPRESS - Ценоразпис
Услугата врата - врата е с цени
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС и такса гориво
до 2кг- 3.50
от 2 до 5кг- 4.80
от 5 до 10кг- 9.00
от 10 до 15кг- 11.00
от 15 до 20кг- 13.00лв
за всеки пореден кг над 20кг- 0.35лв/кг
ДОСТАВКА - ECONT - Ценоразпис
Econt Express - Калкулатор за доставки - ИЗЧИСЛИ ЦЕНА
Калкулатор за доставки
Econt Express Офиси и график на обслужване за пратки
Офиси и график на обслужване
Econt Express » Проследяване на пратки
Проследи пратка
Цена
Брой месеци
+ Застраховка
Кредит Уникредит Булбанк
Взимате веднага, изплащате по-късно!
Какво е UniCredit Consumer Financing? Компания, предоставяща бърз и удобен начин за покупки на изплащане. UniCredit Consumer Financing е част от UniCredit Group – най-голямата банкова група в Източна Европа.
Защо да изберете UniCredit Consumer Financing?
Гарантирано бързо одобрение
Предлагане на достъпни, малки месечни вноски, които са фиксирани за целия период на кредита и не се променят
Без скрити такси и комисиони
Какви са параметрите на предлагания кредит?
От 150 до 50 000 лв. и срок на изплащане от 3 до 24 месеца
Допълнителни предимства за клиентите на UniCredit Consumer Financing:
БЕЗ банкови такси при плащане на вноските във всеки клон на UniCredit BulBank – обикновено таксата е 2 лв. за вноска
Възможност за сключване на застраховка Защита Макс със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.
За допълнителна информация:
Обадете се на 0700 15 600 или посетете www.ucfin.bg

Цена
Брой месеци
+ Застраховка
Кредит Уникредит Булбанк
Взимате веднага, изплащате по-късно!
TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдената на българския пазар марка TBI Rent, както и клона на банката в Румъния.
TBIF Financial Services (част от която е и TBI Bank) стана част от най-голямата европейска група за онлайн и потребителско кредитиране 4finance Holding. Компанията е най-бързо развиващата се в своя сектор, като оперира в 17 страни по целия свят.
TBI Bank е една от най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки на пазара. Банката е в топ 10 по печалба и номер 1 по възвръщаемост на активите и собствения капитал. TBI Bank се гордее с доверието на над 1 млн. клиенти. TBI Bank има над 55 офиса в България и 6 в Румъния. Служителите на TBI в България и в Румъния са малко над 1400 души.
Като една от най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки, TBI Bank се стреми да бъде близо до клиентите си и да ги подкрепя да постигат целите и мечтите си. Знаем, че качественото и бързо обслужване е ключът за нашия успех и удовлетвореността на клиентите и партньорите ни. Стремежът ни е да предлагаме лесни за използване продукти, като подобряваме непрекъснато процесите и технологиите в полза на клиента.
За допълнителна информация:
Обадете се на 0700 17 571 или посетете www.tbibank.bg
Как да направя поръчка
След като намерите търсената стока в сайта влезте в “Детайли” и изберете желаните бройки. С натискане на бутон “Добави”, стоката автоматично ще се добави в торбата. Може да продължите търсенето на други стоки в нашият сайт и да ги добавяте в торбата за закупуване. Ако сте приключили с поръчката и сте готови да я изпратите натиснете бутон “Вашата торба”, който ще Ви покаже съдържанието на стоки във Вашата торба, където може да променяте количеството, както и да премахвате нежелана стока. За изпращане на заявката попълнете необходимите данни, изберете начина на плащане и натиснете бутон “Плащане”. Подадените от Вас лични данни ще бъдат използвани за поддържане на персонален контакт, за доставка на стоките на място, за попълване на различните официални документи - оферти, поръчки, фактури и др., както и за официална кореспонденция. Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица и организации. Ако желаете да получите данъчна фактура, моля да попълните изискваните за фактура данни при регистрацията в място “Информация”. Фактурата ще Ви бъде изготвена след настъпване на данъчното събитие (плащане или прехвърляне собствеността на стоката) съгласно ЗДДС. Интернет магазинът “Raya Toys” се обслужва от фирма “Раяленд” ООД. Същата има официална регистрация на администратор на лични данни, съгласно Закона за защита на личните данни в Република България. Всички заявки се преглеждат от администратор и се потвърждават по телефон или електронна поща, предоставени от Вас при изготвяне на заявката. Непотвърдени данни и невалидни заявки (липса на данни или невярно съдържание) се премахват от системата като “Raya Toys” не поема отговорност по тяхното обработване. Данните по подобни заявки, както и техническа информация като IP адрес, откъдето са направени и др. се запазват в архив и могат да бъдат предоставени на Полицията, Контролни и/или Разследващи органи в съгласие с Българското законодателство.
Какво е Вашата Торба
Вашата Торба на електронния магазин е мястото, където се събират избраните от Вас стоки. Вие разглеждате наличните продукти и когато решите да закупите някой от тях, просто го слагате в количката си. След това може да продължите разглеждането или да отидете на касата. Ако сте завършили поръчката и сте готови да я изпратите натискнете бутон “Вашата торба”, който ще Ви покаже съдържанието на избраните до този момент стоки. Там Вие може да промените количеството, както и да премахнете нежелана стока. При избор на бутон “Вашата Торба”, ще видите също формуляр, в който трябва да попълните своите данни. Така поръчката и данните Ви ще бъдат изпратени при нас и ние ще можем да обработим поръчката.
Кога ще получа поръчката си

След като поръчката вече е изпратена, до няколко часа ние ще Ви се обадим по телефона, за потвърждение и уточнeние на детайлите (ако е късно вечер или през уикенда, ще се свържем с Вас през първия работен ден). След като обработим поръчката Ви, ще я изпълним и изпратим по куриер. Вие ще я получите най-късно до 7 работни дни. В повечето случаи изпълнението и получаването на доставката отнема само 3 дни.

Детайли за доставката

Куриерските услуги се извършват от фирмите  Лео Експрес и Еконт Експрес (в зависимост от Вашето населено място). Доставките се осъществяват между 09:30 и 18:00 часа в официалните работни дни. Стойността на доставката се начислява след изготвяне и изпращане на поръчката - не се налага да плащате допълнително. При невъзможност за връчване на пратката (в случай, че няма никой на адреса или др.), фирмата оставя известие с инструкции как да си я получите.

Доставяте ли до моя град
Доставки се изпълняват до всяка точка на България. Ако селището Ви не фигурира в списъка, посочете го в полето за точен адрес. Какво да правя при забавяне на доставката ? Ако не получите поръчката си до посочения срок, моля свържете се с нас. Ние ще проверим какъв е статусът на поръчката и ще Ви уведомим. Ако забавянето се дължи на куриерската фирма, ще Ви дадем номера на пратката, за да се допитате до тях.
Какво да правя ако получа дефектна стока
Хора сме, грешки се допускат. Ако получите дефектна стока, свържете се с нас незабавно. След проучване на дефекта ще се свържем с Вас за намиране на взаимоизгодно решение в зависимост от ситуацията. Всичко, показано в нашият виртуален магазин е подробно илюстрирано и достоверно описано. В случай, че се наложи, ние ще възстановим парите Ви или ще подменим стоките, които поради дефектни материали или лоша изработка, не са в съответния приемлив вид или състояние. За предварително указани технически устройства фирмите производители и вносителите осигуряват срочна гаранция и сервизно обслужване.
Рекламации и връщане на стока

При получаване на пратката, моля проверете стоката в присъствието на куриера. Ако са нарушени външната опаковка или целостта на продукта е необходимо да попълните заедно с куриера двустранен протокол за повредите на стоката, настъпили по време на транспорта. Ако Ви е доставен погрешен или дефектен артикул, веднага съобщете за това на дежурния телефон. Ако забелязаният от Вас дефект не може да бъде потвърден от нашите специалисти по телефона, необходимо е да изпратите обратно стоката, придружена с писмено обяснение на рекламацията. Разходите за куриер нареждате за сметка на получателя. Експертна комисия ще разгледа и оцени случая. Стоката Ви ще бъде своевременно ремонтирана или заменена. В случай, че посоченият дефект не се потвърди или е в резултат на неправилна експлоатация, разходите по изпращането и връщането на стоката остават за Ваша сметка. Ако по време на обявения гаранционен срок възникне дефект в закупено от нас техническо устройство, моля обадете се по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще Ви посъветваме как да отстраните сами дефекта, ако това е възможно. В противен случай ще Ви посочим най-удобния за Вас адрес, където да донесете или изпратите по куриер уреда, за да бъде гаранционно обслужен. Представянето на гаранционна карта и писмена рекламация, съдържаща кратко обяснение на дефекта, са задължителни. Ако ще ползвате куриер, моля изпращайте стоката добре почистена и опакована. Куриерските разходи наредете за сметка на получателя. имате право, без да дължите друго освен съхраняване на стоката с грижата на добър стопанин и без да посочвате причина, да върнете стоката в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаването й, заедно с касовия бон и фактурата (ако сте пожелали фактура). Ако използвате куриер, сумата по връщането на стоката в този случай остава за Ваша сметка. Стойността на стоката ще Ви бъде възстановена веднага след получаването й обратно по посочен от Вас начин (в брой, с пощенски запис или по банкова сметка). Не се дължи възстановяване на стойността, в случаите когато стоката се връща с увредена неизползваема опаковка, в лош външен вид, разпечатана или с променено, изхабено или счупено съдържание на продукта или комплекта. потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на стоката с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяването на рекламацията от потребителя.

Изчерпване на стока - невъзможна доставка

Съществува вероятност за пълното изчерпване на дадена стока, поради големия интерес и невъзможност за нова доставка. В такъв случай парите Ви ще бъдат върнати в най-кратък срок или по Ваше желание могат да се прехвърлят на друга поръчка за стоки от магазини Рая. Ние правим всичко възможно да изпълняваме Вашите поръчки по най-добрия начин и в най-кратък срок. Ако попаднете в малката група неприятни инциденти, молим за Вашето разбиране.

Спиди куриерски и транспортни услуги

Основната дейност на Спиди от създаването й до момента е свързана с предлагането на куриерски и транспортни услуги от врата до врата с фирмен транспорт. За времето от основаването на фирмата до сега, Спиди се наложи като една от водещите куриерски служби. Услугите на Спиди представляват значителен пазарен дял, който осигурява на компанията водеща позиция на пазара на вътрешни куриерски услуги. Мрежата от 62 офиса в 50 населени места в страната и собственият автопарк дават възможност за 100% покритие на територията на Република България за целите на фирмата и предлаганите услуги. Към настоящия момент в системата на Спиди се обработват над 220 000 пратки или 320 000 пакета месечно, с тегло от 0,5кг. до 6000кг. През осемте години от съществуването си, Спиди разшири гамата на предлаганите услуги, като диверсифицира съществуващите и предложи на своите клиенти нови услуги, с които да подпомогне и оптимизира техния бизнес. От 2003 г Спиди доставя пратки не само на територията на РБългария, но и от и до всяка точка на Румъния, Гърция и Македония.
www.speedy.bg

Лео Експрес куриерски и транспортни услуги

Лео Експрес е една от водещите компании на българския пазар за куриерски услуги. Ние работим на територията на Република България от 2003г. и разполагаме с офиси в цялата страна. От нашите услуги се ползват ежедневно както частни лица, така и множество фирми от различни сегменти на бизнеса. В сайта ще намерите подробна информация за услугите и тарифите, които предлагаме. Чрез калкулатора можете сами да изчислите стойността на транспорта за конкретна пратка.
www.leoexpres.bg

Тип Топ Куриер куриерски и транспортни услуги

Голямо намаление на услугите за доставка до 25%. Бързи градски куриерски услуги със срок за доставка 60 минути от момента на заявяване. Предлагат се на територията на градовете София, Пловдив, Варна, Бургас. Доставка до 24 часа на писмовни и колетни пратки до всички областни центрове. Гарантирана доставка до 48 часа до всяко населено място на територията на страната. Документни и колетни пратки за Германия ,Гърция , Албания и Кипър. Разпространение на неадресирани рекламни материали, листовки и брошури до пощенски кутии на територията на 68 града в България. Доставка на фактури на корпоративни клиенти при връчване срещу подпис или до пощенска кутия. Доставка на стоки поръчани чрез интернет или по телефон с наложен платеж. Складиране транспорт и логистика. Актуализиране на адресни бази данни.Сгъване, пликоване и адресиране на писма. Доставка на карти Дакси
www.courier.bg

Еконт Експрес ООД куриерски

Еконт Експрес ООД предлага куриерски и карго услуги, експресна поща, международни пратки, транспортни услуги. От нашите услуги се ползват ежедневно както частни лица, така и множество фирми от различни сегменти на бизнеса. В сайта ще намерите подробна информация за услугите и тарифите, които предлагаме. Чрез калкулатора можете сами да изчислите стойността на транспорта за конкретна пратка.
www.econt.com

Как да стана търговец на едро
За да се регистрирате в сайта ни като търговец на едро, първо трябва да впишете необходимите данни за Вашата фирма. След нашето потвърждение, цените на продуктите ни автоматично излизат с едрови цени, излиза Ви и ценови лист с всичките артикули в сайта. Като клиенти на едро първоначално трябва да направите 200 лева и в такъв случай доставката е за наша сметка, а Вие заплащате само наложен платеж. При всяка следваща поръчка ако направите 200лв., а пратката Ви е до 30кг. е безплатна доставката, но ако пратката Ви надвишава 30кг. и е не по-малко от 200лв. доставката е за ваша сметка. Когато поръчката Ви надвишава 300лв., доставката е безплатна независимо от килограмите, но наложeния платеж е за ваша сметка, който е % върху сумата.
Raya Toys Начини на плащане
Условия по доставка и транспорт
Полезни продукти при закупуване на Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Mystic Pink 2017
Предлагаме допълнителни, полезни продукти при избора Ви на Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Mystic Pink 2017 с които можете да окомплектовате напълно Вашата покупка и да ползвате евентуални намаления.
Комарник Cybex за столче за кола
Комарник Cybex за столче за кола

39.00 лв.

Аксесоари за детски колички

Дъждобран Cybex за столче за кола Cloud Q и Aton Q
Дъждобран Cybex за столче за кола Cloud Q и Aton Q

39.00 лв.

Аксесоари за детски колички

Чувалче Cybex за Aton Q и Cloud Q Grey
Чувалче Cybex за Aton Q и Cloud Q Grey

149.00 лв.

Аксесоари за детски колички

База Cybex Base Q Fix 2015
База Cybex Base Q Fix 2015

299.00 лв.

Детски аксесоари за из път

Чувалче Cybex за Aton Q и Cloud Q Black
Чувалче Cybex за Aton Q и Cloud Q Black

149.00 лв.

Аксесоари за детски колички

Летен калъф за столче за кола Cybex Cloud Q
Летен калъф за столче за кола Cybex Cloud Q

85.00 лв.

Детски аксесоари за из път

Raya Toys