Детски играчки за вашите деца

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И БЕБЕШКИ СТОКИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

+359-899-989539 +359-899-989540
Raya Land Ltd. е Търговски представител, вносител и разпространител на детски играчки, детски и бебешки колички, столчета за кола и други стоки и продукти за бебета и деца на фирмите CYBEX, LINDAM, TUTEK, MUNCHKIN, LISCIANI GIOCHI и GRACO за България
Cybex
GB
Hauck
Tutek
joie
Graco
Baby-Italia
Baby Matex
Maltex
Tega Baby
Munchkin
Lindam
BabyOno
Lego
Dino Bikes
Seven Polska
Melissa-and-Doug
rubies
Lisciani Giochi
Chikos
Educa
broel
Sluban
Brick
texpol
Xplorys
Carriwell
Koala-Baby
sofija
milusie
Lassig
Azaria
DOLU
Cerda
St.Majewski
Hasbro
Spalsh
Raya-Toys
Coralico
Lassig Lassig е германска фирма. Мотото и е Live Lassig – Живейте Леко

Това е не само мото. Немската дума Lassig означава леко и небрежно и тази нагласа към резултата, характеризира екипната работата на Lassig, готовите продукти, както и социалната им ангажираност към различни проекти за опазване на околната среда по целия свят.

Живейте Леко е не само мото, но и стил на живот за цялото семейство. Стил, съчетаващ енергия и класика. Целта на Lassig е да прави красиви и практични продукти, използвайки щадящи околната среда методи и суровини. Получените продукти са много стилни, лесни за поддръжка, трайни и удобни. За много от продуктите се използват рециклирани и органични материали. Lassig с гордост представя комбинацията от иновация, мода и безопасност във всеки продукт – без PVC, опасни бои, фталати, никел, кадмий.

Например нима всички бебешки чанти за родителя трябва да изглеждат по един и същ начин? Защо да си майка и родител е толкова стресиращо? Защо не е лесно и приятно както да си жена? Не може ли тези чанти да са практични, но и модни? Не може ли да са направени от материали радващи окото и ръцете, но и да са подходящи за употреба не само покрай детската количка. Отговорът е ДА. Всички продукти с марка Lassig са изработени по щадящ околната среда начин, от нетоксични материали. Елегантната класика среща иновативния дизайн. Асортимента от чанти е създаден от рециклирани пластмасови бутилки, нетоксични бои и материали щадящи околната среда.

Асортимента от продукти е изключително богат – за бременни (колан за бременни), за плажа (детски шапки, бански, кърпи за глава, очила за плуване),за детската градина (удобни ранички), за училище (раници, троли), пътни чанти за деца и голямо разнообразие от чанти за бебешки колички.

Социална Ангажираност

Социалната ангажираност на Lassig е за децата болни от фенилкетонурия. Всяка година в Германия се раждат около 75 деца, страдащи от това наследствено, метаболитно заболяване, изразяващо се в ензимен дефект при обмяната на една от незаменимите за човешкия организъм аминокиселини, влизаща в състава на белтъците – фенилаланин. При фенилкетонурията е нарушена обмяната му и той се натрупва в увеличени количества в кръвта, вътрешните органи, вкл. мозъка. На практика, ако няма правилната диета, след време при детето може да се появят едно или няколко от следните: микроцефалия, забавено развитие в говора, гърчове, поведенчески проблеми (автоагресия, агресия, аутизъм), изоставане в умственото развитие. Лечението е единствено диета, бедна на фенилаланин. В специални центрове на Milupa Metabolics, Lassig предоставя безплатни чанти в които има листовки с информация и специална хранителна добавка помагаща много за диетата на засегнатите деца.

Lassig редовно дарява средства на приют за бездомни животни. Сега под опеката на компанията е кроткият елен Бурли, който се радва на втори шанс за живот, заедно с приятелката си Софи в защитено пространство от 1000кв.м. Lassig неслучайно използват акули като щампи на някои от щантите си. Компанията се включва активно в Sharkproject - борбата срещу изчезването на акулите в океаните и последващото необратимо нарушение в екосистемата на целия свят. Ако не действаме сега, в следващите десетилетия ще изчезне най-голямата полза от океаните – 70% от кислорода, който дишаме.

Ежемесечно Lassig спонсорира детско сиропиталище Makemba в Африка, давайки шанс за нормален живот и образование на много деца.

Lassig произвежда и продава специални ключодържатели-висулки, печалбата от които дарява на каузата Аз-Ти-Ние- Без Насилие в детските градини и училища.

Фирмата спонсорира деца от бедни семейства, като им дава възможност да се запишат във фурболната школа на Дитер Мюлер.

Спонсор на Фондация Момела в североизточна Танзания. Това е организация с нестопанска цел, създадена 2008г. Името и е взаимствано от езика на масаите и означава да блестиш и да искриш. Това са проекти засягащи околната среда и отговорността за опазването и. Настоящите проекти са: Пазители на Големите Котки и Слоновете. В Пазители на Големите Котки, коренното население от масаи бива обучавано да се грижи и опазва лъвовете, чиято популация е намаляла с 50%, както и да обяснява да местните животновъди, кои райони да избягватг, за да не стават инциденти. През 2011г. Не е убит нито един лъв в областта с масаи-пазачи на лъвове. Др. Лийла Хаза е главен отговорник и координатор за този проект в Кения.
Детски цял бански Light Pink 18м. Lassig

Детски цял бански Light Pink 18м. Lassig

59.00

Детски бански Ship ahoy 18м. Lassig

Детски бански Ship ahoy 18м. Lassig

22.00

Детски бански Tropical 18м. Lassig

Детски бански Tropical 18м. Lassig

22.00

 Бебешка слънцезащитна фланелка  Lassig Aqua размер M

Бебешка слънцезащитна фланелка Lassig Aqua размер M

29.90

 Бебешка слънцезащитна фланелка  Lassig Aqua размер L

Бебешка слънцезащитна фланелка Lassig Aqua размер L

29.90

 Бебешка  шапка за слънце с периферия  Lassig Aqua Bird 2-4г.

Бебешка шапка за слънце с периферия Lassig Aqua Bird 2-4г.

18.90

 Лигавник-престилка Wildlife Tiger

Лигавник-престилка Wildlife Tiger

16.90

 Лигавник с дълъг ръкав Little Tree Fawn

Лигавник с дълъг ръкав Little Tree Fawn

19.00

 Летни детски обувки Lassig цветови асортимент N20

Летни детски обувки Lassig цветови асортимент N20

25.00

 Летни детски обувки Lassig цветови асортимент N24

Летни детски обувки Lassig цветови асортимент N24

25.00

 Летни детски обувки Lassig цветови асортимент N25

Летни детски обувки Lassig цветови асортимент N25

25.00

 Чантичка Lassig 4 kids Mushroom Magenta

Чантичка Lassig 4 kids Mushroom Magenta

39.00

 Чантичка за тоалетни принадлежности Lassig Deer Viola

Чантичка за тоалетни принадлежности Lassig Deer Viola

29.90

 Чантичка за тоалетни принадлежности Lassig Little Tree Fox

Чантичка за тоалетни принадлежности Lassig Little Tree Fox

39.00

 Възглавничка за път Lassig Pina (mouse)

Възглавничка за път Lassig Pina (mouse)

25.90

 Мече Lassig 4 kids Lil` Travelinos

Мече Lassig 4 kids Lil` Travelinos

19.90

Raya Toys