Детски играчки за вашите деца

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И БЕБЕШКИ СТОКИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

+359-899-989539 +359-899-989540
Raya Land Ltd. е Търговски представител, вносител и разпространител на детски играчки, детски и бебешки колички, столчета за кола и други стоки и продукти за бебета и деца на фирмите CYBEX, LINDAM, TUTEK, MUNCHKIN, LISCIANI GIOCHI и GRACO за България
Cybex
GB
Hauck
Tutek
joie
Graco
Baby-Italia
Baby Matex
Maltex
Tega Baby
Munchkin
Lindam
BabyOno
Lego
Dino Bikes
Seven Polska
Melissa-and-Doug
rubies
Lisciani Giochi
Chikos
Educa
broel
Sluban
Brick
texpol
Xplorys
Carriwell
Koala-Baby
sofija
milusie
Lassig
Azaria
DOLU
Cerda
St.Majewski
Hasbro
Spalsh
Raya-Toys
Coralico
Smart Life http://smartlife.cz
Smart Life SmartLife s.r.o. компанията се занимава с търговия на едро с играчки и продажби на едро и дребно на детски текстилни изделия. Ние доставяме продуктите си в магазините за велосипеди, хипермаркети, големи онлайн магазини, мрежа от независими фирми и електронни вериги в Чехия и Словакия.

SmartLife s.r.o. компанията се занимава с търговия на едро с играчки и продажби на едро и дребно на детски текстилни изделия. Ние доставяме продуктите си в магазините за велосипеди, хипермаркети, големи онлайн магазини, мрежа от независими фирми и електронни вериги в Чехия и Словакия.

Компанията SmartLife е създадена през 2006 г., когато навлиза на пазара на едро на играчки в Чешката република с представителството на френската фирма Meccano, произвеждаща световно известни метални комплекти.

Постепенно в нашето портфолио се появиха марки като роботичен динозавър PLEO, роботи Spykee, роботизирани хамстери Zhu Zhu Pets или дизайнерски комплект Mic-o-mic etc. През последните години гамата се стабилизира в роботизирани играчки HEXBUG, ЛЕГО лицензи, облекло ЛЕГО Носете дрехи и Пъзели за последните детски играчки.

Новостите в нашия асортимент от марки са WICKED (бумеранги и летящи чинии), HUBELINO (комплект) и Philips (3D декоративни лампи).
Raya Toys