Детски играчки за вашите деца

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И БЕБЕШКИ СТОКИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

+359-899-989539 +359-899-989540
Raya Toys - VIP карта за намаление - Информация
VIP card
Внимание номерът на Вашата карта можете да получите от Вашият профил в Raya Toys или се свържете с нас за подробна информация.
Все още не сте се регистрирали?
За нашите редовни клиенти предлагаме възможност за специално намаление както в нашите магазини така и при онлайн пазаруване от нашите уебсайтове.

Притежателите на VIP КАРТА ползват 10% отстъпка от крайната цена покупката. Отстъпката е валидна за всички стоки с изключение на предварително намалените продукти и промоционалните намаления.

VIP картата осигурява на приносителя си специални условия при пазаруване от в магазините на Raya Toys.

VIP картата притежава уникален номер чрез който се индетифицира съответният клиент.

При пазаруване в магазини на Raya Toys е необходимо да покажете картата на касата преди да приключите с покупката и плащането. Картата се чекира и проверява от наш служител след което се въвежда в системата за да се преизчисли крайната сума за плащане.

При пазаруване от уебсайт, след добавянето на избраните стоки в картата, при приключване и преди изпращане на заявката можете да въведете номера на Вашата карта. Преизчислението на сумата за плащане става автоматично.

VIP картата е безсрочна и се издава без име на приносителя, но е регистрирана в системата към съответен клиент. В случай на неправомерно използване или злоупотреба картата може да се блокира като се уведомява и клиента към когото е регистрирана.

Пожелаваме Ви приятно и най-вече изгодно пазаруване.
Raya Toys