Детски играчки за вашите деца

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И БЕБЕШКИ СТОКИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

+359-899-989539 +359-899-989540
Регистрация Търговци на Детски и бебешки стоки
Ауторизиран вход в системата
Потребител
Парола
Регистрирация в Raya Toys
ОБЩИ УСЛОВИЯ СЪГЛАСУВАНИ С КЗЗП И БЪЛГАРСКАТА УЕБ АСОЦИАЦИЯ
Събираната информация е с цел защита данните на потребителя 54.226.55.151
Предимства от регистрацията
Купувайте и търгувайте изгодно детски играчки, детски и бебешки колички и играчки на едро и дребно, детски и бебешки играчки, столчета за кола, кукли, Пъзели и много други детски стоки. Регистрираните Търговци могат да ползват специални цени и рекламни материали. За нашите редовни Търговци предлагаме промоционални намаления и търговски отстъпки. Регистрираните клиенти получават и абонамент за известяване при промоции, намаления и нови стоки, аксесоари и консумативи.

Потребителският профил като регистриран търговец в нашата система Ви дава много възможности като закупуване на стоки по цени за търговци и дистрибутори, периодично уведомяване за нови, изгодни предложения както и за евентуални намаления и отстъпки. Попълнете необходимата информация за по-добра комуникация с нас и идентификация при извършване на активност в нашата система.

Raya Toys събира и използва вашите лични данни, за да администрира, поддържа, подобрява и получава обратна информация за предлаганите от нас услуги и да установява и предотвратява грешки, нарушения на нашата система за защита, закона или нашите договорни условия. Ако вие сте регистрирани да използвате нашите услуги, ние може да се свържем с вас, за да съберем обратна информация за предлаганите услуги или да ви предложим подобрения към тях.

Освен където законът позволява или вие изрично сте се съгласили, Raya Toys не продава или отдава вашите лични данни на други страни извън Raya Toys Raya Toys. Ние не споделяме или продаваме нашата база данни от потребители на трета страна.

Raya Toys е разработила стриктни политики управляващи информационните технологии. Те обхващат области като контрол на достъпа, автентикация, одит, мониторинг, предупреждения, съхраняване на данни и back up и стандарти на прехвърляне, и интегрираност със средата. Raya Toys полага разумни усилия да инсталира и притежава подходящите защитни средства за съоръженията, с които разполага Raya Toys , за да ги предпази от загуба, злоупотреба или неправомерна промяна на информацията, която Raya Toys е събрала от Вас на www.rayatoys.com.
Raya Toys