Група 1/2 от 9 до 25 кг

Филтри
на страница

2 продукт(а)

Филтри
на страница

2 продукт(а)

Изборът на подходящо и качествено детско столче за кола е много важен, за Вашето малко съкровище. На всеки един родител му се е налагало да избере такова, с което неговото дете да се чувства в абсолютна безопасност. Когато тръгнете на път заедно, било то до близкия магазин или на дълга ваканция докато шофирате трябва да бъдете абсолютно спокойни, че Вашето малко ангелче ще бъде защитено във всеки един момент. Освен това всяко семейство знае, че когато пътува с дете в колата е задължително то да бъде в столче, тъй като рискува да му бъдат наложени солени финансови санкции от служителите на реда. Така че побързайте и разгледайте огромното разнообразие в Рая Тойс от столчета за кола 9-25кг, спадащи към група 1/2.

За кого са предназначени столчетата за кола 9-25 кг.

Голяма част от моделите разполагат с всякакви опции за лесно регулиране на седалката с функция сън и различни аксесоари включени в комплекта. Някои са снабдени с мек елемент разположен пред гърдите на детето, който осигурява неговата безопасност и правилна позиция. В Raya Toys ще намерите богат избор от  бебешки модели, от които Вие можете да изберете според Вашите критерии и вкус. Не пестете средства от сигурността и комфорта на Вашето малко съкровище. Задължително, а не препоръчително е да се подсигурите със детско столче за кола. С тяхно съдействие Вие не само осигурявате на Вашето дете необходимата безопасност, но и Вашето лично спокойствие. Моделите от група 1/2 се използват за деца от девет месеца до 6 години.

Колко време можем да ги използваме и компактни ли са

Голяма част от моделите бебешки столчета за кола  9-25 кг. попадащи в група 1/2 са с компактен дизайн, който пасва на всяка автомобилна седалка. Те са обърнати по посока на движението, но с помощта на практичната накланяща се седалка Вашето дете може да потъне в дрямка с комфортната функция сън. Доста модели са изработени от дишащи материи, които освен че не позволяват неприятно запарване се почистват изключително лесно.

Защо избора с Raya Toys е правилен

Рая Тойс Ви предлага лесен и достъпен начин да се снабдите с всичко необходимо за бебчето, докато удобно го гушкате вкъщи на дивана, само с един клик. С огромното разнообразие от качествени продукти на добра цена, Rayatoys е Вашият най-добър избор още от самото раждане на Вашето малко съкровище. Изберете Raya Toys защото:

  • При нас ще видите изключително подробна информация за Всеки един предлаган продукт. По този начин избора Ви е доста по-лесен;

  • Предлагаме Ви богат асортимент от артикули съобразени с Вашите индивидуални нужди и различни предпочитания;

Можете да ни потърсите, ако имате въпрос, на който нямате отговор. От наша страна ще получите професионална помощ при избора на продукти за Вашето малко съкровище.