Бебешки одеяла

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 137

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 137

Подготовката за бебето е едно от най-приятните занимания за всеки родител. Малките дрешки, аксесоари, играчки и всичко, свързано с появата на новия член на семейството, носи удоволствие на всички. Струва си да се отдадете напълно на всеки момент, свързан с това, като изберете най-хубавите мебели, колички, спално бельо, одеяла и други. 

Луксозните решения са много красиви, но можете да намерите доста интересни модели и на по-евтини и достъпни цени. При нас в онлайн магазин Рая Тойс можете да откриете летни и зимни модели одеяла и много други бебешки продукти.

Какви варианти се предлагат

Категорията на този вид аксесоари за бебе е доста богата. Тя се състои от одеяла, изработени от първокачествени материали, които са меки и не дразнят кожата на новородените. Те се поддържат изключително лесно. Можете да избирате между:

  • тънки и дебели завивки, които да ползвате през различните сезони. По-плътните модели са за зимните месеци, когато нуждата от топлина е много голяма;
  • бебешки одеяла с разнообразни размери според възрастта на детето – от 0 до 24 месеца и от две до девет години;
  • има специални варианти с плюшена играчка, които са многофункционални, а едновременно с това и забавни за децата. Те са идеални за подарък на някой малчуган;
  • разнообразни дизайни и цветове, щампи, апликации. С тях детската стая ще стане още по-красива, а детето ще спи спокойно и ще се буди щастливо.

Памучните бебешки одеяла са приятни за гушкане и така успокояват децата. Освен варианти от памук, в онлайн магазина можете да намерите и пухкави, поларени и плетени покривала.

За къде са подходящи бебешките одеяла

Приложението им е широко. Можете да ги поставяте в детската количка, в кошарата, както и да ги ползвате за повиване на новороденото с тях. Няма строго определени норми как и къде да се ползва тази завивка. Може да ви влезе в употреба на места, за които дори не сте помисляли.

Как да изберете бебешкото одеяло

Трябва да обърнете преди всичко внимание на материите на тази завивка. Памукът би ви свършил перфектна работа, защото е хипоалергенен. Изберете внимателно цвета, който харесвате или в който сте обзавели бебешката стая. Завивките са с разнообразни картинки и ще придадат още по-уютна атмосфера. Има и специални варианти за изписване. Най-добрите решения,можете да откриете в нашия магазин Рая Тойс. Поръчката и доставката са бързи и лесни.