Бельо - Страница 1

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Бельо

Бременността при всяка една майка протича различно, а за да се чувстват бъдещите мами добре ние от Рая Тойс се стремим да предлагаме всичко необходимо.Интимните дрехи по време на бременността, а и след нея трябва да бъдат максимално комфортни и удобни за бъдещите майки. Затова в магазините на Rayatoys Вие ще намерите такива на изключително достъпни цени. Разгледайте и изберете най-подходящите за Вас мили дами.

Какво е особеното на бельото за бременни

Всяка една родилка има нужда от няколко сутиени за кърмачки създаден от специална материя с антибактериални свойства, който позволява лесно да бъде разкопчан и бебчето да бъде нахранено. Наред с това по време на самата бременност всяка жена трябва да се снабди с бельо за бременни, те имат придържаща функция. След раждането, за родилките са необходими удобни еднократни бикини, изработени от висококачествена материя, които лесно се сменят и не ви затрудняват при смяна, ако изпитвате болки. Като цяло моделите за бременни мами трябва да бъдат изключително удобни, изработени от висококачествени материи, които да не позволяват изпотяване, неприятни миризми, а също така и трябва да има антибактериални свойства, които да предпазват от възникване на някакъв вид инфекция или раздразнение.

Какви типове и видове стягащо бельо има

То има придържаща коремчето функция, същевременно с това е изработено така че да е приспособимо към промените, които настъпват във Вашето тяло. Ние от Rayatoys Ви предлагаме различни видове стягащо бельо, като например:

  • Бикини. С тези стягащи гащи Вие изпитвате максимален комфорт през целия ден. Те са перфектно придържащи коремчето, което расте с всеки изминал ден;
  • Бюстие. Перфектно прикрива и обгръща коремчето, оформя гърдите и се адаптира към промените, които настъпват във Вашето тяло.

Защо да се доверите на Rayatoys

Винаги е хубаво да имате своя доверен помощник за Вас и Вашето дете и Rayatoys знае това.

В Рая Тойс ще намерите всичко за Вас и Вашето дете. Ние сме Ваш доверен партньор от момента в който разберете че сте бременна и чакате едно малко, прекрасно бебче. Що се отнася до Вашето еднократно бельо, сутиен за кърмачки, бикини и бюстиета по времето на Вашата бременност и след това, ние залагаме на висококачествени материи нежни за Вас и Вашето дете, които не запарват и са изключително комфортни. Доверете се на Рая Тойс защото:

  • Ние знаем как да Ви помогнем да вземете правилното решение;
  • Залагаме само на качествени продукти;
  • Предлагаме Ви разнообразие от артикули на изгодни цени;
  • Предлагаме Ви пълна информация за всеки един продукт.