Супер промо уикенд 18, 19 и 20.11.22 г. - Условия на промоцията

Условия на промоционална кампания Супер промо уикенд в Raya Toys на 18, 19 и 20.11.2022 г. (петък, събота и неделя) с намаления от 20% до 30%.

1. Участващи продукти

В кампанията са включени всички продукти с изключение на всички видове козметика, памперси, храни, продукти със специални цени. Продукти с марка Cybex, серия Platinum са включени частично в промоцията.

Продуктите със специална цена са обозначени на сайта www.rayatoys.com със специални етикети:

Етикет 'специална цена'

Продуктите с този етикет са с трайно намалени цени. В нашите физически магазини продуктите със специална цена са отбелязани с цветни етикети.

2. Срокове на доставка

Поради очакваното натоварване във връзка с кампанията, сроковете на доставка могат да бъдат по-дълги (до 10 работни дни).

3. Продукти с различен статус

Продуктите, отбелязани със статус "по заявка" ще удължат срока за доставка.

Проследете продуктите във Вашата кошница и техния статус, за да се информирате за очаквания срок на доставка. При желание от Ваша страна да получите само наличните продукти предварително, молим да оставите коментар към Вашата поръчка. Препоръчително е поръчките на продукти с предварителна заявка да бъдат платени предварително с карта.

4. Срок на промоцията

Промоцията е с период от 18.11.2022 до 20.11.2022 година (включително).

5. Място на провеждане на промоцията

Промоцията е валидна както за онлайн магазин www.rayatoys.com, така и за всички наши физически магазини. Списък с нашите магазини можете да видите тук.

6. Как да сте сигурни, че поръчката е завършена?

При успешно завършена поръчка ще видите този екран:

Завършена поръчка

Ще получите потвърждение и на въведения при генериране на поръчката имейл адрес.

Важно: Ако е допусната грешка при изписване на имейл адреса или Вашата електронна поща има прекалено стриктни защити има вероятност да не получите потвърдителния имейл за завършена поръчка или той да попадне в папка "Спам". Ако горепосоченият екран Ви се е визуализирал и е генериран номер на поръчка, то Вие трябва да сте спокойни, че Вашата поръчка е постъпила в нашата система и ще бъде обработена.

7. Промоцията не се комбинира с отстъпката от VIP картата.

8. Промоцията не се комбинира с кодове за отстъпка.

9. Възможно е поръчан от Вас артикул да бъде изчерпан в периода на промоцията. В подобен случай ще се свържем с Вас по телефон, вайбър или имейл, за да Ви уведомим и да Ви дадем възможност да направите замяна с друг артикул по Ваш избор.

10. Метод на доставка "Вземи от магазин" и "Експресна доставка" не са активни по време на промоцията.

11. Raya Toys не гарантира постоянна наличност от всички артикули в нашите физически магазини или в онлайн магазин www.rayatoys.com за периода на промоцията.