Дървени играчки

Филтри
на страница

Артикули 1-40 от 327

 1. Магнитна дъска Eichhorn

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Магнитна дъска Eichhorn
  59,90 лв.
 2. Дървен влак Melissa and Doug 18771 Ново

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Дървен влак Melissa and Doug 18771
  149,90 лв.
 3. Монтесори игра Lisciani Fish Fun 85828

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Монтесори игра Lisciani Fish Fun 85828
  45,90 лв.
 4. Дървена Къща Moni Aria за кукли 4107

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Дървена Къща Moni Aria за кукли 4107
  270,00 лв.
 5. Дървена Кухня Moni с прибори 7253

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Дървена Кухня Moni с прибори 7253
  220,00 лв.
 6. Дървен пъзел Melissa&Doug Ферма 13391

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Дървен пъзел Melissa&Doug Ферма 13391
  38,90 лв.
Филтри
на страница

Артикули 1-40 от 327

Дървени играчки

Въпреки че днес съществуват пластмасови аналози, дървените играчки за деца си остават предпочитани сред много родители и сега ще разберем защо това е така. Ще разгледаме предлаганите в онлайн магазин Рая Тойс видове и ползите от използването им.

Кое прави дървените играчки за деца полезни?

Фактът, че от дървото могат да се изработят различни разновидности на забавления, дори и за най-малките, го прави полезен материал. Днес са достъпни различни видове дървени играчки за деца, позволяващи развитието на въображението и пренасянето в един различен свят. 

В същото време, реденето на подобни отделни компоненти в едно, позволява по-бързото развитие на двигателните умения и координацията между окото и ръката. Това силно развива прецизността във фината моторика, въображението и креативността.

Безопасни ли са?

Дървото е еко материал, който подлежи на обработка и получаване на красив и разнообразен продукт. От него могат да се създават полезни и забавни бебешки дървени играчки, защото използваното дърво е напълно безвредно, дори и при дъвчене и смучене. Материалът не е третиран с опасни токсични лакове и покрития, така че употребата му е напълно безопасна. Изключително препоръчително е, ако има дребни фигурки, създаващи предпоставка за поглъщането им от децата, родителите да вземат под внимание тази опасност.

Какви видове са достъпни?

Разнообразието за бебета днес е доста голямо и в специалния раздел на онлайн магазина са достъпни образователни дървени играчки за бутане, както и отделни симпатични занимателни животни за деца. Те са от различни производители и с доказано високо качество на продуктите, така че спокойно можете да се възползвате. 

От друга страна, тук са достъпни още различни комплекти, като:

 • Замъци;
 • Гаражи;
 • Стенен часовник;
 • Уреди от домакинството;
 • Цели къщички за индивидуално обзавеждане и т.н.

Като цяло, само преглеждайки специалния раздел, ще установите, че наистина има доста интересни предложения, които със сигурност ще харесате.

Можете ли да се доверите на Рая Тойс?

Ние сме десетки години на пазара и към днешна дата можем да се похвалим със солидна база от данни на лоялни клиенти, които редовно пазаруват от нас. Това се дължи на коректността и високото качество на предлаганите продукти, включително и тези от категорията дървени играчки за деца. Те са невероятно занимателни и интересни, така че да се стимулират развитието на Вашето съкровище. В същото време се предлагат на евтини цени, така че няма от какво да се притеснявате.