Конструктор LEGO Star Wars Action Battle Echo Base™ Defense 75241

Реф. номер
5702016370683
142,99 лв.
Изчерпан
Поръчай онлайн с безплатна доставка до адрес или офис на куриер - до 3 дни

Доставка до адрес или офис:

За поръчки до 100.00 лв до 1 кг

Спиди офис- 6.00 лв

Европът - 4.90 лв

Еконт Експрес - 6.50 лв

За поръчки над 100.00 лв с тегло до 10 кг

Спиди офис и Европът - безплатно

Еконт Експрес - провери тук

Такса Наложен платеж 1%

за пратки с начин на плащане

В брой при доставка

ПРИ ПРОМОЦИИ РОЖДЕН ДЕН RAYA TOYS, ЧЕРЕН ПЕТЪК И КОЛЕДНА КАМПАНИЯ СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА НА НАЛИЧНА СТОКА Е 10 РАБОТНИ ДНИ!

Описание и характеристики

Пригответе се за забавления с приятелите си, като изстрелвате ракети с LEGO® Star Wars™ Action Battle Echo Base – защита! Конструирайте входната врата, кулата с бластери, окопите и AT-AT Walker в базата на бунтовниците. След това поставете всички войници Rebel Trooper и Snowtrooper в позиция, заредете ракетите в оръдията и стреляйте към мишените на противника си! Може ли да разрушите до основи AT-AT, преди да отвори с взрив вратите и да завладее Echo Base? Вие решавате в този пълен с екшън комплект от Battle of Hoth! Конструирайте и играйте със забавната играчка за конструиране LEGO® Star Wars™ Battle of Hoth!

Тази играчка за построяване LEGO® Star Wars™ 75241 Action Battle Echo Base Defense, представена за първи път през април 2019 г., осигурява изцяло ново изживяване по време на строене и игра. Децата с радост ще строят заедно с приятелите си, докато конструират с тухлички LEGO сцена на Echo Base от Star Wars: The Empire Strikes Back, включваща входен портал към бунтовническата база, кула с бластери, траншея с дроид сонда и имперска ходеща машина AT-AT. Опонентите зареждат техните мощни оръдия и се редуват да стрелят по целите си, за да взривят минифигурите на Rebel Trooper и Snowtrooper във въздуха, да разбият с бластерите портала на бунтовническата база и да съборят AT-AT на земята. Този забавен боен комплект за конструиране LEGO Star Wars предлага безкрайни творчески игри за деца на всякаква възраст.

Включва 5 минифигури LEGO® Star Wars™: 2-ма Snowtrooper и 3-ма Rebel Trooper.

Играчката за построяване включва входен портал към бунтовническата база, кула с бластери, траншея с дроид сонда за построяване и разпадаща се ходеща машина AT-AT. Всяка страна има 3 цели за уцелване.

Комплектът с играчка за конструиране включва още 2 оръдия и 4 ракети.

Насладете се на безкрайни битки с LEGO® Star Wars™ заедно с приятелите и семейството си, за да видите кой може да победи опонента си, като уцели целите му.

Уцелете червените цели, за да пратите всички Snowtrooper във въздуха и да съборите AT-AT на земята. Уцелете сините цели, за да пратите всички Rebel Trooper във въздуха и да разбиете с бластерите входния портал.

Създавайте вълнуващи битки от Star Wars: The Empire Strikes Back с тази LEGO Star Wars™ играчка на филмова тема за творческа игра.

Входният портал с кулата е с размери над 10 см на височина, 25 см на ширина и 10 см на дълбочина.

Ходещата машина AT-AT за конструиране е с размери над 13 см на височина, 15 см на дължина и 7 см на ширина.

Брой части: 504

Препоръчителна възраст: 8+ години

Технически данни
Търговска марка Lego
Вносител Раяленд ООД
Общо тегло с опаковка в кг 1.000000
Специални цени No
Герой/Серия LEGO Star Wars, Star Wars
Цвят Многоцветен
Изработено от Пластмаса
Брой части 400 - 1000
Точен брой части 504
Възраст 8-9 години, 9-10 години, 10-11 години, 11-12 години
Подходящо за За всички деца
Мнения и рейтинг
Оставете мнение:
Вашата оценка
Колко ще струва доставката?

Купи на вноски

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Безлихвен кредит със срок на изплащане 6 месеца не се прилага за продукти с промоционална или специална цена, както и при намаление с VIP карта.

Може да харесате също
Конструктор LEGO Star Wars Action Battle Echo Base™ Defense 75241
Конструктор LEGO Star Wars Action Battle Echo Base™ Defense 75241