Кукли бебе - Страница 1

Филтри
на страница

40 продукт(а)

Филтри
на страница

40 продукт(а)

Бебета

Всяко малко момиченце се радва на кукла бебе. Измисля ѝ име и играе с нея с години. Искате да зарадвате своето дете с такава играчка? Вижте какви видове ще откриете в нашия онлайн магазин.

Какви функции имат куклите бебета 

  • Звуци. Много от бебетата издават звуци като смях, плач, гукане;

  • Сълзи. Плаченето може да бъде не само със звуци, но и с истински сълзи, които капят от красивите очички. Ревящото мъниче бива успокоено по посочени в инструкциите към играчката начини;

  • Пиене на вода. Някои модели са създадени така, че могат да „пият“ истинска вода с биберон през устичката си;

  • Хранене. Има марки, предлагащи специална прахообразна храна, която детето само да разбърка и поднесе;

  • Пишкане. След пиенето на вода, пишкането е съвсем логично. И много забавлява малчуганите, които си играят с бебето;

  • Движение. Повечето кукли се движат механично - вие сменяте позициите на ръцете и краката им. Предлагат се обаче и автоматични. Някои от тях размахват ръчички и краченца. Може да зарадвате детето си и с лазещо бебе;

  • Къпане. Тук се комбинират две любими за малчуганите занимания – игра с кукли и игра с вода. Някои от моделите са в комплект с ваничка;

  • Спане. Децата се радват много и на бебчетата, които затварят очите си в легнало положение;

  • Растящо. Изключително впечатляващи са куклите, които порастват с няколко сантиметра след хранене, а после постепенно се свиват по време на игра.

Какви марки ще откриете в раздела

Каталогът на Рая Тойс е богат и включва най-популярните и модерни играчки. Много от видовете са с реални размери и изглеждат като истински.

Сред тях ще откриете разнообразни вариации на хитовата кукла Baby born. Тя се предлага в комплект с аксесоари като шишенце за пиене на мляко, купичка и лъжичка за хранене, гърненце, памперси и други. А отделно бихте могли да добавите още допълнителни играчки като кенгуру за носене, столче за хранене и др.

Много търсени са и плачещите Cry Babies. Те се успокояват, когато сложите биберона им.

Baby Alive са красиви и предлагат интересни игри. Можете да им готвите, да ги храните и да им сменяте памперса, когато се наакат.

Интерактивната Baby Annabell не само че плаче, смее се и спи, но и може да прави различни гримаси с лицето си.

Популярната детска марка Barbie предлага красиви кукли бебета с аксесоари.

Защо да изберете от Рая Тойс

Ние знаем, че за Вас е важно да закупите качествени бебешки и детски продукти, които да са трайни, красиви и занимателни. Любимите играчки на малчуганите са при нас. Поръчайте ги от нашия онлайн магазин на добри цени и се възползвайте от безплатна доставка при покупка над 100 лв!