Игра Lisciani Ludattica Намери пиратското съкровище 52400

Реф. номер
8008324052400
19,90 лв.
Изчерпан
Поръчай онлайн с доставка до адрес или офис на куриер - до 3 дни

Доставка до адрес или офис:

За поръчки до 100.00 лв до 1 кг

Спиди офис- 6.00 лв

Европът - 4.90 лв

Еконт Експрес - 6.50 лв

За поръчки над 100.00 лв с тегло до 10 кг

Спиди офис и Европът - безплатно

Еконт Експрес - провери тук

Такса Наложен платеж 1%

за пратки с начин на плащане

В брой при доставка

ПРИ ПРОМОЦИИ РОЖДЕН ДЕН RAYA TOYS, ЧЕРЕН ПЕТЪК И КОЛЕДНА КАМПАНИЯ СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА НА НАЛИЧНА СТОКА Е 10 РАБОТНИ ДНИ!

Описание и характеристики

Игра Lisciani Намери пиратското съкровище Ludattica 52400

Подготовка за играта:

Лицевата страна на картите показва един обект на бял фон. На задната страна има 5 предмета на песъчлив фон. Картата-бомба е с бомба от двете страни. Поставете картите върху игралната маса с лицевата им страна надолу, като сложите и картата-бомба някъде в средата. Игралната маса може да е капака на кутията.

Правила на играта:

Играта се основата на скоростта на играчите, като всеки играе по едно и също време. Започва се като всеки си вземе карта от масата. Поставя я пред себе си. Обръща я и вижда какво има на белия фон. Веднага трябва да си вземе нова карта  с 5-те неща на песъчлив фон, като едното от тях трябва да е същото като от лицевата страна на първия знак. Например, ако на играч се падне знак с котва, той трябва веднага да потърси карта върху която единия от 5-те знаци е котва. Или, ако се падне пръстен, трябва да се потърси веднага карта, където една от картинките е пръстен. Целия този механизъм на игра се повтаря. В един момент някой от играчите няма да може да намери карта за себе си и ще трябва да вземе картата-бомба. Тогава играта за всички се стопира. Същия играч трябва да потвърди дали той няма други опции за карти в играта. Ако няма, и стопирането на играта е било правилно, тогава това е нейния край. Следва брой на съкровищата и проверка на картите. Победител е този, с най-високия куп карти пред него. Ако има двама играчи с равен брой карти, победител е този, при който е знака-бомба.

Броене на съкровищата:

Първо се проверява кой има най-голям куп карти. Той е победител. След това се проверява се дали картите съответстват по правилата. Затова купа с 5 знака трябва се обърнат. Карта по карта трябва да се провери дали картата с един знак от едната страна съвпада с някой от 5-те знака на другата карта. Ако се засече грешка, победителя бива елиминиран. Новият победител е този със следващия по-големина куп кръгли карти, като отново трябва да му се направи проверка. Самата проверка също е забавна игра изискваща внимание и концентрация.

Брой играчи: 2 – 6

Материал: твърд картон

Препоръчителна възраст над 4 години

 

 

Технически данни
Търговска марка Lisciani
Вносител Раяленд ООД
Общо тегло с опаковка в кг 0.700000
Специални цени No
Герой/Серия Ludattica
Цвят Многоцветен
Изработено от Картон
Брой части 50 - 99
Точен брой части 75
Възраст 4-5 години, 5-6 години, 6-7 години
Подходящо за За всички деца
Файлове Упътване
Мнения и рейтинг
Оставете мнение:
Вашата оценка
Колко ще струва доставката?

Купи на вноски

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Безлихвен кредит със срок на изплащане 6 месеца не се прилага за продукти с промоционална или специална цена, както и при намаление с VIP карта.

Може да харесате също
Игра Lisciani Ludattica Намери пиратското съкровище 52400
Игра Lisciani Ludattica Намери пиратското съкровище 52400