Конструктор LEGO Harry Potter Болничното крило на Хогуортс 76398

Реф. номер
5702017153391
118,99 лв.
Изчерпан
Поръчай онлайн с безплатна доставка до адрес или офис на куриер - до 3 дни

Доставка до адрес или офис:

За поръчки до 100.00 лв до 1 кг

Спиди офис- 6.00 лв

Европът - 4.90 лв

Еконт Експрес - 6.50 лв

За поръчки над 100.00 лв с тегло до 10 кг

Спиди офис и Европът - безплатно

Еконт Експрес - провери тук

Такса Наложен платеж 1%

за пратки с начин на плащане

В брой при доставка

ПРИ ПРОМОЦИИ РОЖДЕН ДЕН RAYA TOYS, ЧЕРЕН ПЕТЪК И КОЛЕДНА КАМПАНИЯ СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА НА НАЛИЧНА СТОКА Е 10 РАБОТНИ ДНИ!

Описание и характеристики

Здравейте, млади магьосници! Добре дошли в Хогуортс! Надяваме се, че пътуването ви с влака от перон Девет и три четвърти е било благоприятно. А сега да се залавяме за работа- Хари Потър, Рон, Хърмаяни и мадам Помфри се нуждаят от вашата помощ!

Болничното крило на Хогуортс разполага с всичко, от което се нуждае един болен ученик. Рон си е наранил крака. Дали отварите на мадам Помфри и Всякаквовкусовите бобчета на Бърти Ботс ще го накарат да се почувства по-добре? Ако не, опитайте бутилка Костраст. Междувременно горе в часовниковата кула Хари и Хърмаяни използват времевърта. Завъртете въртящата се част, за да накарате стрелките на часовника да се въртят, и пътувайте назад във времето за поредното вълшебно приключение!

Комплектът „Болничното крило на Хогуортс“ е изпълнен с възможности за магическа игра – а горе в емблематичната часовникова кула е на път да започне приключение с пътуване във времето.Вътре в комплекта „Болничното крило на Хогуорт“ има 3 легла, параван и мадам Попи Помфри, бутаща количката си, пълна с отвари и бонбони. Рон е в леглото с превързан крак, а в близост има бутилка от отвратителния Костраст. Междувременно, горе в часовниковата кула, Хари и Хърмаяни използват Времевърта. Деца завъртат купола на кулата, за да завъртят стрелките на часовника и да пътуват назад във времето за още едно магическо приключение Горната и долната половина на комплекта се отделят, така че да могат да бъдат подредени други модули между тях, а комплектът се свързва с други от серията, за да се пресъздаде целият замък Хогуортс.

Моделът е идеален подарък за всеки млад магьосник на възраст 8 и повече години, който обича да изграждат свой собствен свят чрез помощта на реалистичните комплекти на LEGO- комлектът е изпълнен с магически възможности за игра– от ролева игра с грижа за болни в лазарета до приключения с пътуване във времето в часовниковата кула.

Многофункционалния комплект за игра LEGO Harry Potter "Болничното крило на Хогуортс", базиран на запомняща се сцена от „Хари Потър и затворникът от Азкабан“, учи децата ви на търпеливост, отдаденост и съсредоточеност, и предизвиква тяхното въображение под формата на игра– Вселената на LEGO предлага усъвършенствани играчки за конструиране за феновете на LEGO, които са нетърпеливи за следващото си предизвикателство;

Комплектът съдържа 510 елемента.

Подходящ за деца над 8-годишна възраст.

Технически данни
Търговска марка Lego
Вносител Раяленд ООД
Общо тегло с опаковка в кг 0.680000
Специални цени No
Герой/Серия Harry Potter, LEGO Harry Potter
Цвят Многоцветен
Изработено от Пластмаса
Брой части 400 - 1000
Брой фигурки 4
Точен брой части 510
Подходящо за За всички деца
Мнения и рейтинг
Оставете мнение:
Вашата оценка
Колко ще струва доставката?

Купи на вноски

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Безлихвен кредит със срок на изплащане 6 месеца не се прилага за продукти с промоционална или специална цена, както и при намаление с VIP карта.

Може да харесате също
 Конструктор LEGO Harry Potter Болничното крило на Хогуортс 76398
Конструктор LEGO Harry Potter Болничното крило на Хогуортс 76398