Mutsy продукти

За майките, които искат да бъдат забелязвани – изборът е MUTSY
За тях стилът и комфортът вървят ръка за ръка. Обичат новите технологии, защото с тях нещата стават по-лесно. Обичат да комбинират, защото за тях това е възможност да изразят себе си. Подхожда им израза “Муци”, особено ако той се отнася за… количката на тяхното дете. Ако искате да станете една от тях – изборът е Mutsy.

Kоличка с история или история с количка

Годината е 1937, когато в Холандия се ражда марката Mutsaerts. В началото компанията залага на традиционните за онова време колички и ги произвежда за Белгия, Холандия и Люксембург. Страстта към ходенето, характерна за жителите на тези страни, води до създаването на модел, който да издържа на по-дълги разстояния: с големи колела за лесно маневриране и по-гладко возене на бебето.

През 80-те години компанията е закупена от нейния дългогодишен служител Cees Driessen. Започва търсенето на нови европейски пазари.

През 1995 г. Freek Driessen, генерален директор на компанията, стартира собствена марка – Mutsy – наследник на опита и традициите на Mutsaerts.

В началото на новото хилядолетие мисията на Freek Driessen била да създаде бебешка количка с естетичен вид , базирана на последните технологии, която да послужи за основа на съвършено нова транспортна серия.

Вижте повече
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.