PINOKIO

PINOKIO

PINOKIO е полски производител на детски и бебешки облекла. Те са специализирани в проектирането и производството на облекло и бельо за деца до 5-годишна възраст. Децата са най-големият подарък, който получаваме, затова PINOKIO полагат всички усилия, за да гарантират, че облеклата им отговарят на очакванията на родителите и техните деца.

Всички предлагани от PINOKIO продукти идват от Полша. Над 90% от продуктите се произвеждат директно в централата на компанията. Благодарение на това целия производствен процес се наблюдава перфектно. Това гарантира, че продуктите са с най-високо качество. Продуктите на PINOKIO са сертифицирани като "безопасни за деца".

PINOKIO произвеждат дрехи, които да се открояват по отношение на естетиката. Знаейки, че усещането за красота на нашите деца се формира от ранна възраст, PINOKIO работят върху дизайна на дрехите и непрекъснато обогатяват асортимента с нови дизайни и колекции. Благодарение на това продуктите на PINOKIO са не само здрави и безопасни, те помагат на децата да изглеждат страхотно.

http://pinokio.net.pl/

Вижте повече
1 2
1 2