Регистрация на търговци на детски и бебешки стоки

Предимства от регистрацията

Купувайте и търгувайте изгодно детски играчки и бебешки стоки. Регистрираните търговци ползват специални цени и рекламни материали. При редовни поръчки от търговците предлагаме промоционални намаления и търговски отстъпки. Регистрираните клиенти получават и абонамент за известяване при промоции, намаления и нови стоки, аксесоари и консумативи.

Потребителският профил като регистриран търговец в нашата система Ви дава много възможности. Закупуване на стоки по цени за търговци и дистрибутори, периодично уведомяване за нови, изгодни предложения, както и за евентуални намаления и отстъпки. Попълнете необходимата информация за по-добра комуникация с нас и идентификация при извършване на активност в нашата система.

RayaToys събира и използва вашите лични данни, за да администрира, поддържа, подобрява и получава обратна информация за предлаганите от нас услуги и да установява и предотвратява грешки, нарушения на нашата система за защита, закона или нашите договорни условия. Ако вие сте регистрирани да използвате нашите услуги, ние може да се свържем с вас, за да съберем обратна информация за предлаганите услуги или да ви предложим подобрения към тях.

Освен, когато законът позволява или вие изрично сте се съгласили, RayaToys не продава или отдава вашите лични данни на други страни извън RayaToys. Ние не споделяме и не продаваме нашата база данни от потребители на трета страна.

RayaToys е разработила стриктни политики управляващи информационните технологии. Те обхващат области като контрол на достъпа, автентикация, одит, мониторинг, предупреждения, съхраняване на данни и back up, стандарти на прехвърляне и интегрираност със средата. RayaToys полага разумни усилия да инсталира и притежава подходящите защитни средства за съоръженията, с които разполага RayaToys , за да ги предпази от загуба, злоупотреба или неправомерна промяна на информацията, която RayaToys е събрала от Вас на www.rayatoys.com.

Кликнете ТУК, за да се регистрирате като търговец и да купувате изгодно.

Условия за поръчки Търговци на едро

Първоначална заявка - 200.00 лв по цени на едро.

Поръчка на стойност над 200.00 лв по цени на едро - безплатна доставка до адрес на търговеца с куриерска фирма ЛЕО ЕКСПРЕС.

Следващи заявки:

- при сума под 50.00 лв по цени на едро доставка до адрес с куриер за сметка на търговеца.

- при сума над 50.00 лв по цени на едро възможност за вземане на стоката от физически магазин на RAYATOYS.