VIP карта за намаление
Уважаеми клиенти, ние ценим вашето доверие и желаем да Ви предоставим приятно и изгодно пазаруване.
За целта Ви предлагаме възможност за специално намаление както в нашите магазини, така и при пазаруване от нашия онлайн магазин.

При покупка на стойност над 500лв, може да Ви бъде издадена VIP КАРТА. Молим, попитайте нашите консултанти!

Притежателите на VIP КАРТА ползват 10% отстъпка на всички стоки с вносител и разпространител Раяленд ООД и 10% на всички останали, от крайната цена на покупката.
Отстъпката е валидна за всички стоки, с изключение на трайно намалените продукти и промоционалните намаления.

VIP картата притежава уникален номер чрез който се индетифицира съответният клиент.

При пазаруване в магазини на RayaToys е необходимо да покажете картата на касата преди да приключите с покупката и плащането. Картата се чекира и проверява от наш служител, след което се въвежда в системата, за да се преизчисли крайната сума за плащане.

При пазаруване онлайн, след добавянето на избраните стоки в картата, при приключване и преди изпращане на заявката можете да въведете номера на Вашата карта. Преизчислението на сумата за плащане става автоматично.

VIP картата е безсрочна и се издава без име на приносителя, но е регистрирана в системата към съответен клиент. В случай на неправомерно използване или злоупотреба картата може да се блокира като се уведомява и клиента към когото е регистрирана.

Пожелаваме Ви приятно и най-вече изгодно пазаруване!