VIP карта за намаление
Уважаеми клиенти, ние ценим вашето доверие и Ви желаем приятно и изгодно пазаруване.
За целта Ви предлагаме възможност за специално намаление както в нашите магазини, така и при пазаруване от нашия онлайн магазин.

При покупка на стойност над 500лв, може да Ви бъде издадена VIP КАРТА. Молим, попитайте нашите консултанти!

Притежателите на VIP КАРТА ползват 10% отстъпка на стока с вносител Раяленд и 5% на всички останали стоки.

Правото на отстъпка НЕ важи за стоки на промоционални цени и трайно намалени продукти, както и за стокови кредити с 0% лихва.

Притежателите на VIP КАРТА ползват 16% отстъпка от цената на конструктори LEGO при покупка над 100 лв. на конструктори LEGO.

VIP картата притежава уникален номер, чрез който се индетифицира съответният клиент.

При пазаруване в магазините на RayaToys е необходимо да покажете картата на касата преди да приключите с покупката и плащането. Картата се чекира и проверява от наш служител, след което се въвежда в системата, за да се преизчисли крайната сума за плащане.

При пазаруване онлайн, след добавянето на избраните стоки в картата, при приключване и преди изпращане на заявката можете да въведете номера на Вашата карта. Преизчислението на сумата за плащане става автоматично.

VIP картата е безсрочна и се издава без име на приносителя, но е регистрирана в системата към съответен клиент. В случай на неправомерно използване или злоупотреба картата може да се блокира като се уведомява и клиента към когото е регистрирана.

Пожелаваме Ви приятно и най-вече изгодно пазаруване!