Боички за рисуване

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 48

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 48

Рисуването е една от най-важните дейности за децата, която помага за развитието на техническите и креативните им умения, а също така подобрява и моториката на ръцете им. Когато те рисуват, те изразяват своята фантазия и се забавляват.

Защо рисуването с бои е полезно за децата?

Тази дейност помага за развитието на технически умения и координацията между ръцете и очите. По този начин подрастващите подобряват своята графична моторика, която е основна при писането и четенето. Този вид дейност също така е в помощ на развитието на креативността и въображението при хлапетата, като им позволява да изразят своите мисли и чувства.

Видове боички за рисуване в раздела

Съществуват много различни видове видове, като най-популярните са водни, акрилни, темперни и текстилни. Водните са най-често използваните, тъй като са лесни за употреба. Акрилните и темперните са по-малко подходящи за деца, тъй като са мазни, трудни за почистване и употреба. Темперните са също подходящи за малките, тъй като са лесни за употреба. 

Как да изберем правилните боички за рисуване?

Това е много съществен избор, защото се отразява на това как подрастващите ще се развиват и научат да рисуват в бъдеще. Хубаво да вземете под внимание следните фактори преди покупка:

     1. Възраст и умения

Важно е да закупите боички, които са подходящи за възрастта и уменията на малките. Например, ако те са много малки, може да изберете по-обемни, които са по-лесни за хващане.

     2. Качеството

Добрите боички трябва да са ярки, наситени и да не избеляват или да не се размазват при избърсване. Затова е важно да купите по-качествени, които ще позволят на детенцето ви да създава хубави картини.

     3. Типа на боичките

В зависимост от това какво детенцето ви иска да нарисува и с какво му било по-удобно да използва, може да изберете подходящия тип.

     4. Безопасност

Важно е да изберете боички, които са безопасни за употреба от малките. Те не трябва да съдържат токсични вещества или други вредни съставки, които да може да им навредят.

     5. Цена

Цената е важна, но не трябва да е главният критерий за избор. Не винаги по-скъпите варианти са по-добри, така че трябва да направите компромис между качеството и цената.

Защо да закупим бои за рисуване от Рая Тойс?

В Рая Тойс ще откриете всякакъв вид боички за рисуване на достъпни цени. За да направим този тип активност още по-приятна, всички детски бои са изработени със специален, красив дизайн, който изобразява любимите детски герои. Предлагаме изобилие от цветове, даже и често търсените неонови бои.

Може да закупите от нас както онлайн, така и от нашите магазини. Възползвайте се сега от нашата бърза доставка!