Дъски и стативи за рисуване

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Децата обичат да играят с играчки, но и да се занимават с творчески дейности. Сред тях е рисуването върху специални магнитни и магически дъски, които в този раздел на онлайн магазина ще намерите в доста разновидности. Както и всеки един друг артикул на сайта, така и стативите за деца са налични на изгодни цени и с безупречно качество. Продуктите в категорията са подходящи за момчета и за момичета, както и за хлапета на всякакви възрасти, в това число и за най-малките.

Какви продукти предлагаме в тази категория на Рая Тойс

Дъските за рисуване са фокусната точка в настоящата секция. Те са отлично средство за запълването на свободното време по приятен и градивен начин, акцентирайки върху развиването на творчески умения у децата. Продуктовият ни каталог включва:

  • модели на стойка – предлагат удобна позиция и са практично решение за малките художници. Имат малки размери и са удобни за пренасяне. Налични са в дървени и пластмасови варианти, както и с различна височина, която е добре да съобразите с възрастта на детето;
  • стативи тип “триножници” – имат професионално излъчване и са предназначени за рисуване в право положение. Подходящи са за по-големи малчугани, като върху тях може и да се пише. При някои модели присъства и магнитна дъска за декориране с присъстващите в комплекта фигурки;
  • магически дъски – отлично решение с интерактивен дизайн за търсещите иновативни артикули за своите малки съкровища. Този вид стоки са перфектни за момичета и момчета над 3 години, а рисуването с тях е лесно, приятно и без излишно цапане с бои. Създадената картина може да бъде бързо изтрита посредством предоставената в кутията гъбичка, а след това да се започне нова;
  • дървени модели с букви – този стационарен модел дъска за рисуване дава възможност за практикуване на художествени дейности и изписването на думички. На нея може да се постави и лист хартия, който да бъде стабилно захванат с държачите. При някои от моделите височината може да бъде регулирана според нуждите на детето.

Арт центровете и проекторите с музика и светлини са също сред атрактивните предложения в секцията. Те са разновидност на дъските за рисуване и са също доста често купуван артикул от страна на клиентите ни.

Защо да пазарувате от онлайн магазина

Рая Тойс е синоним на радост за децата. За нас техните усмивки са наградата за усърдната ни работа и усилията, които полагаме, за да ви предоставим достъп до пълен набор от качествени детски стоки на приемливи цени. Заповядайте при нас и вижте какво имаме да ви предложим!