Детски стъпала за баня

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Стъпала

Когато достигне определена възраст, вашето дете се опитва да бъде самостоятелно в ежедневните дейности. Една от най-големите промени за него е ходенето до нормална тоалетна, а не в гърне или памперс. Достигането до мивката, за да измие ръцете си или до масата, за да вземе това, което му трябва е много по-безопасно ако използва специално стъпало, с което да извърши тези дейности. Детските степенки се използват предимно в мокрите и санитарни помещения, където са неимоверен помощник.

От какво е изработено детското стъпало за баня

Повечето модели са изработени от висококачествена пластмаса и са оборудвани с гумена основа, която предотвратява хлъзгането, особено в мокрите помещение и банята. Детските стъпала за баня се предлагат в различни цветове и размери. Изберете модел, който е с любимия анимационен герой на вашето дете или в любимия му цвят. Независимо на кой от нашите продукти ще се спрете, бъдете сигурни, че са изключително надеждни и напълно безопасни по време на експлоатация от вашите малчугани.

Какво тегло издържа детското стъпало за баня

В зависимост от модела, който сте избрали, степента му на издръжливост е различна. Някои от нашите продукти издържат тегло до 50 килограма. Интересно предложение е комбинация между столче и стъпало или гърне, стъпало и столче. 

Благодарение на възрастта, вие лесно ще се ориентирате и за максималния капацитет за натовареност на продукта. Прочетете и описанията, които показват всяка една характеристика на избрания от вас модел.

Как се осигурява стабилност на детската степенка

Закупувайки на детето си степенка за баня, то ще може само да използва тоалетната за възрастни, да достигне мивката, за да измие ръцете и лицето си без да намокри всички дрехи по себе си. Детските степенки за баня създават изключително удобство, както за родителите, така и за децата, които бързо придобиват чувство за самостоятелност. Стъпалата са леки и компактни, а гумената им основа осигурява стабилност върху гладки повърхност, без опасност от подхлъзване и нараняване.

Защо да се доверите на Rayatoys.com

Разнообразие от висококачествени продукти на изключително достъпни цени ще откриете в онлайн магазина на Рая Тойс. Доверете ни се, ако търсите най-доброто за своите малки съкровища. Поръчката е бърза и лесна, а ако изпитате някакви затруднения - пишете ни и ние бързо ще ви помогнем да разрешите проблема.