Група 0/1/2 от 0 до 25 кг

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Определено тази основна група 0/1/2 столчета за кола 0-25кг. е една от най-предпочитаните сред родителите. Тя комбинира основните групи и може да се използва най-дълъг период от време. Тези модели се препоръчват за деца над 1 година, имат широки седалки, пластмасова основа, и дизайн с функция за сън. Разгледайте разнообразието от модели в Рая Тойс и изберете такъв, който най-много ще Ви допадне.

За кого за подходящи бебешките столчета 0-25 кг.

Този вид бебешки столчета попадащи в група 0/1/2 можете да използвате, когато Вашето съкровище навърши поне година. Имайте в предвид това че докато бебчето не навърши 6 месеца Вие не можете да го позиционирате към посоката на движение. Задължително трябва да бъде в обратната, тъй като тя се счита за много по сигурна.

Какво представляват моделите с функция сън

Моделите детски столчета за автомобил с функция за сън са много предпочитани. С помощта на пластмасовата стабилна основа, позицията за сладки сънища е напълно възможна. Тези видове столчета се монтират изключително лесно с автомобилните колани или системата Изофикс по посока на движението.

Как да направим правилния избор

В Raya Toys можете да намерите много видове столчета за кола, като за да направите най-правилния избор преди всичко трябва да знаете най-важните неща на които трябва да обърнете изключително внимание. Те са:

  • Сигурност и надеждност. Това е най-важният критерий, по който да направите своя избор. Повечето модели притежават 5-точкови колани, които придържат Вашето ангелче в стабилна позиция;

  • Комфорт. Уверете се че със Вашия избор Вие осигурявате на детето си нужния комфорт по време на пътуване;

  • Лесно почистване. Материята от която са изработени също не е за подценяване. Тя трябва да се почиства лесно и бързо;

  • Допълнителна защита. Всички допълнителни аксесоари за сигурност и защита на Вашето малко съкровище са важен фактор;

  • Наклон на седалката. Моделите с функция сън са предпочитани от много млади семейства;

  • Съвместимост. Важно е да е съвместимо с Вашият автомобил;

  • Качество;

  • Цена.

Защо да се доверим на Raya Toys

Ако Ви предстои един толкова важен избор, а именно покупката на първото столче за кола на Вашето малко съкровище, не се колебайте го потърсете в Raya Toys. С нас Вие лесно, бързо и удобно ще подсигурите всичко необходимо за Вашето бебе още от първите му мигове. В Рая Тойс Вие ще намерите изключително подробна и точна информация за всеки артикул, много полезни съвети които със сигурност ще Ви бъдат много полезни преди да направите покупка, а също така винаги можете да се обърнете към нас ако имате въпрос, на който не знаете отговора. Винаги е полезно да имате доверен помощник за Вашето дете и Raya Toys знае това.