Детски люлки за двор

Филтри
на страница

11 продукт(а)

Филтри
на страница

11 продукт(а)

Забавленията на открито и тихите занимания в комфорта на дома са важни за развитието на малкото дете. За радост на родителите, днес има безкрайно много решения, с които добре прекараното време е напълно възможно. Детските люлки в раздела са сред вариантите да осигурите на отрочето си поредната порция радостни емоции, които ще направят деня му слънчев и изпълнен с добро настроение. Подходящи са за двора, като допълнение към градинското обзавеждане, но и за стаята на бебето.

Какви детски люлки ще намерите в категорията

В тази категория на онлайн магазин Рая Тойс ще видите богата селекция от детски люлки на разумни цени:

  • подходящи са за бебе, но и за по-големи деца в основата на избора стоят критерии като възраст, пол и предназначение;
  • някои модели са дворни, а други могат директно да се поставят в избрано помещение в жилището – преценете кой вид ще е най-практичен и удобен за използване;
  • дървени със седалка във формата на животно – много красиво решение, което също така е подходящо и за подарък. Търси се за бебета и за по-малки деца;
  • пластмасовите артикули за закачане – този вид детски люлки са класика в жанра и никога няма да излязат от мода;
  • градинските центрове с пързалка – страхотен артикул, който всяко хлапе си мечтае да притежава.

Всяко едно от тези предложения е с оригинален произход и с отлично качество. За крайния си избор се доверете на Рая Тойс, където ви очакват ниски цени, отлично обслужване и постоянно обновяващ се каталог с продукти.

От каква възраст се използват

Детските люлки са предназначени за мъници над 2-годишна възраст. Тогава вашето малко съкровище вече може да стои стабилно и дори да извършва люлеещи движения. То напълно разбира какво се случва около него и е достатъчно голямо да демонстрира интерес към даден вид играчки. Моделите със седалка и звук се търсят за по-малки малчугани, а тези с въжета за монтаж на дърво – както за по-малки, така и за по-големи.

Как да изберете подходящ модел

При избора на детска люлка насочете вниманието си към това за каква възраст е предназначен моделът. Това е водещото при покупка, а след това идва ред да съобразите параметри като приложение, дизайн, материали за изработка и цена. Заложете на продукт, който с техническите си и естетически стойности отговаря на вашите търсения и изисквания за качеството. От Рая Тойс си партнираме с производители като Kikka Boo, Moni, Dizain baby и други бележити имена в търговската ниша.