Детски кукли

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 451

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 451

Без значение от модите и времето, куклата си остава любимата играчка за момиченцата. Материалите, визията, размерът, дрехите ѝ може да се променят, но едва ли съществува малка дама, която да няма своята любима кукла.

Колебаете се каква точно да изберете? Тук ще Ви ориентираме в разнообразието, което предлагаме в Рая Тойс.

Кукли според възрастта

До 3-годишна възраст

Най-малките момичета все още не са наясно как точно се играе с играчки, така че им отнема известно време, докато придобият сръчността и уменията за боравене с тях. Затова и моделите за тази възраст обикновено са с меко тяло, за да са удобни за гушкане, мачкане и изпускане. Освен това е важно да нямат лесно отделящи се частици, тъй като това все още е времето, в което децата опитват всичко на вкус.

От 3 до 5-6 години

Класическото време на заниманията с кукли е възрастта на детската градина. Тогава хлапетата обичат ролевите игри: да се вживяват в ролята на родители, да хранят и обличат бебето си, да го разхождат и да му говорят. Не е странно момчета също да проявят интерес към тази игра. Та нали и те следват ролевите модели – играят си на „татко“, грижещ се за бебето си. 

До 8-9 години

Обикновено това е крайната възраст, до която трае интересът към куклите. Момичетата на 5, 6 и повече години предпочитат играчките, които им напомнят за герои от любими филми, както и красиви видове, наподобяващи голям човек (тип Барби). Забавляват се да ги преобличат, да ги решат, да им слагат аксесоари, да разиграват кратки случки и диалози с тях.

Какви видове ще откриете в раздела

  • Като истински бебета. Сред моделите ще откриете подходящи за къпане, за обличане, както и такива, които могат да пишкат. В серията Baby Born Ви очакват пълни комплекти с оборудване: от купички и лъжички до столчета за хранене и кенгуру за носене на бебето;
  • Големи и малки. Някои от бебетата са в реален размер, има и буквално джобни куклички;
  • Тип Барби. Красивите кукли са любими за малките дами: с различни тоалети и прически, с разнообразни дрехи и аксесоари;
  • Героини от любими филмчета: принцесите на Disney, Ана и Елза, Маша (от „Маша и Мечока“) и др.;
  • Интерактивни. Някои плачат или се смеят, а други пеят песнички;
  • За момченца. Ще откриете кукли момчета в различни дрехи: спасител, барман и др.;
  • Къщи за кукли и обзавеждане;
  • Бебешки колички за играчките (от евтини базови модели до реалистични копия на истински колички). 

Защо да се доверите на Рая Тойс

Огромно разнообразие от качествени и хубави детски играчки на добри цени – това е нашата формула за успех. В онлайн каталога ни Ви очакват изгодни предложения от водещите световни и български производители. Зарадвайте детето си с магазин Рая Тойс!

Популярни търсения: плачещи, пеещи, ходещи, силиконови бебета