Баланс колела

Филтри
на страница

37 продукт(а)

Филтри
на страница

37 продукт(а)

За какво служат балансиращите колелета

Колелата за баланс са отличен избор за малчуганите. Забавляват ги и подпомагат развитието им. А какво всъщност е различното на този тип колелета от стандартните?

Какво представлява баланс колелото

То не може да бъде наречено „велосипед“, тъй като, макар доста да си прилича със своя по-голям роднина, колелото за баланс има и доста разлики. То също е на две гуми, но основната разлика е, че няма педали. За да се придвижва на него, детето трябва да се отбутва с крака. 

Кога е необходимо балансиращо колело

То е чудесен подарък за всяко активно хлапе във възрастовия диапазон от 2 до 4 години. То е чудесна тренировка за детето, която го подготвя за карането на велосипед. Помага му да се научи да пази баланс на две колела, което много го улеснява в последствие. Научава се да тръгва и да спира. Постепенно усвоява как да се задържи в равновесно положение, след като е набрало инерция.

Какви видове ще откриете

  • Дървени;
  • Пластмасови;
  • Стоманени;
  • С диаметър на гумите 10“ или 12“;
  • 2 в 1 (с помощни гуми и педали).

Как да изберете подходящото за вашето дете

Ако предпочитате естествените материали, вероятно ще заложите на дървените модели. Те са еко и със стабилна конструкция.

Металните видове също са доста качествени и издръжливи. Премиство на някои от видовете е, че кормилото от метал се върти и е удобно за завоите.

Моделите за баланс 2 в 1 са чудесен начин детето да се научи изцяло да кара колело. Помощните гуми в началото правят задачата още по-лесна, защото конструкцията може да стои и сама. С нея усвояването на умението за балансиране става още по-постепенно. Може да се задвижва с бутане, а може и със завъртане на педалите, монтирани на предните гуми.

Що се отнася до големината на това мини превозно средство, имайте предвид, че най-малкият размер е 10“. Той е подходящ избор за 2-годишни малчугани. Ако пък колоездачът е на 3-4 години, по-добре да заложите на 11“ или 12“.

Защо да се доверите на Rayatoys

Ако се колебаете дали да изберете колело за баланс за детето си, бъдете сигурни – малките ни клиенти винаги са във възторг от този подарък!

Нещото, от което разбираме най-добре, са качествените бебешки и детски стоки. Всеки продуктов раздел от нашия магазин е богато зареден с топ продукти на водещи марки. Качеството е безупречно, а дизайнът – атрактивен.

И за да бъдат стоките ни достъпни, в Рая Тойс винаги се стремим да поддържаме конкурентни цени и да предлагаме атрактивни промоции.