Обезопасители

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Обезопасители

За расте и играе спокойно вкъщи, вие, като отговорни родители, трябва да намерите най-добрия начин, по който да обезопасите дома си. Дори най-маловажните места могат да се окажат опасност за малчуганите и тяхното здраве. Избирайки правилните предпазители за деца, вие ще бъдете спокойни, че няма как вашето съкровище се нарани, докато прекарвате време в дома. Ние работи само със сигурни и лицензирани марки, които винаги произвеждат най-доброто за най-важната част от семейството, а именно децата. Сигурни сме, че независимо какъв предпазител ще закупите, то няма да останете разочаровани.

Как да осигурим спокойствие за децата си у дома

Най-добрият начин за това игрите във всяка стая на дома да спокойни и безпроблемни е да създадем безопасна за това среда. Разнообразието от предпазни продукти, които ще откриете в онлайн магазина на Рая Тойс ще ви помогне да го направите. Знаем колко любопитни са децата и как, веднага щом се научат да ходят, искат да пипнат всяко едно нещо, като контактите определено са им сред “любимците”.  Всеки ъгъл, врата или шкаф може също да ги нарани, но използвайки правилните протектори, ще успеете да осигурите пълно спокойствие както за вас, така и за бебетата и децата. Забраненият достъп до шкафовете с “опасни” неща, ще ви помогне да вършите спокойно домакинските си задължения, докато полагате и грижи за малкото съкровище.

Какви видове предпазители за деца предлагаме

Предпазителите, които ще откриете при нас са подходящи за:

  • врати;
  • шкафове;
  • ъгли;
  • контакти;
  • маси;
  • други мебели.

Можете да ги закупите в комплект или всеки по отделно. Освен това, благодарение на голямото разнообразие от продукти, вие имате възможността да изберете цвета, формата и размера, които най-добре биха паснали на вашия дом. Предпазителите може да монтирате бързо и лесно - без допълнителни инструменти. Използвайте ги във всяка стая и ги носете със себе си по време на почивка или гости при баба и дядо, например. Материалите, от които предпазителите са изработени са най-добрите и най-качествените, които може да намерите на пазара.

Защо да купим от Rayatoys.com

Ако търсите пълна безопасност, за да може детето ви да играе и расте здраво и спокойно вкъщи, то вие имате нужда от специални предпазители за контакти, шкафове, врати и прочие. Благодарение на тях можете да бъдете сигурни, че няма опасност от нараняване по време на игра. Цените на нашите бебешки и детски стоки и аксесоари са изключително достъпни и напълно опровергават качеството им. Онлайн пазаруването е бързо, лесно и удобно. Сега е моментът да се възползвате от него. Не се колебайте да ни пишете и да зададете своите въпроси, на които ние с радост ще отговорим.