Детски маратонки и кецове

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 94

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 94

Маратонки, кецове

Децата правят безброй много стъпки на ден. Те искат да се движат постоянно, а ако нещо им попречи да го правят, става раздразнителни и инатливи. Малчуганите постоянно скачат, бягат и танцуват. Да, такава е тяхната природа - буйна и немирна. Но нали тъкмо в това се крие и чара им. 

Обути в подходящи обувки, те се чувстват още по-уверени да проявят изследователските си заложби, а навън има толкова много места, които трябва добре да се проучат. Като например локвата пред блока, на която детето отдавна е хвърлило око, но мама все го възпира да цопне в нея. Деца, какво да ги правиш!

Какво представляват светещите маратонки

Детските маратонки и кецове задължително трябва да присъстват в шкафа за обувки, защото се носят постоянно, а и са супер вариант за дългите разходки в парка. Те са предпочитан избор за пролетните и есенните месеци, когато навън времето е приятно, но и все още не толкова горещо или студено, че да преминем към ботуши и сандали. 

Ако все още не сте чували за “светещи маратонки и кецове”, защото сте прохождащи в света на родителството, е добре да знаете, че да, има и такива модели детски маратонки/кецове, които са подходящи за момичета и момчета. С тяхна помощ родителят ще следи къде е малкото дете, когато навън се свечерява, или когато е вече съвсем тъмно. Другият им плюс е, че те стимулират малчуганите да ги носят, когато е налице отказ от обуване на кецовете - нещо съвсем типично за децата във възраст, в която искат да отстояват своето. 

Какви други видове ще намерите

В Raya Toys Ви очаква дълъг списък с невероятни модели детски маратонки и кецове, които са изработени от най-различни материали като полиестер, памук, PVC и текстил. Всички предложения са оригинални и в унисон с природата на децата, която е буйна и променлива, а всеки родител трябва да се научи да вибрира на нейната честота. 

Изберете чифт обувки за детето, залагайки на някое от следните решения:

  • Маратонки;
  • Кецове;
  • Гуменки;
  • Светещи обувки. 

Предложенията ни са евтини и много надеждни от гледна точка на тяхното качество. При всеки един чифт детски обувки присъстват любими детски герои, които още повече засилват естетическите качества на избрания модел.

За кого са подходящи

Нашите кецове и гуменки могат да се носят от деца на всякаква възраст, но най-вече от момчета и момичета в училищна и градинска възраст. Защото са качествени, удобни и с намалени цени. Защото всички харесват Raya Toys!

Какви размери има

Номерацията при детските маратонки и кецове е доста разнообразна:

  • От 22 до 25 номер;
  • От 25 до 28 номер;
  • От 28 до 31 номер;
  • От 31 до 33 номер.

Най-добрият начин да изберем подходящ размер обувки е да ги пробваме на детското краче, за да се уверим, че те ще са му по мярка. Но можем да поръчаме и онлайн, ако сме сигурни, че няма да сбъркаме в избора си.