Образователни пъзели

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 59

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 59

Занимателни пъзели

Забавни и интересни, тези занимателни игри стимулират, както двигателните умения, така и логистичното мислене на малчуганите. Те привличат тяхното внимание, благодарение на цветните и атрактивни дизайни. Учат децата да разпознават различни фигури, форми и животни и развиват моториката на ръцете още от ранна детска възраст.

Какви занимателни пъзели ще намерите

В магазините на Рая Тойс, включително и този онлайн, ще откриете богат асортимент. Занимателните пъзели са изключително интересни и полезни за вашите деца. Има модели както за по-малките, така и за по-големите. Разгледайте моделите за момчета и за момичета, както и тези, които са подходящи за двата пола. Образователните пъзели можем да разделим още на:

  • дървени;
  • гумени;
  • картонени;
  • светещи.

Дървените са под  формата на дървени кубчета, които детето да нарежда в различни форми, както и под формата на фигури, които трябва да бъдат поставени на правилните места. Често те са животни или анимационни герои, които да любими да малчуганите. Сред всички модели няма как да не забележим и тези, които след като се наредят, трябва да бъдат и оцветени. Още един интерактивен метод за развитие на способностите и ума на вашето малко съкровище. Разбира се, останалите видове също не са за подценяване и са интересно забавление за малчуганите, а в същото време и с образователна цел.

С колко части ни предлага Рая Тойс

В зависимост от модела, който сте избрали, частите са различни на брой. Дървените занимателни пъзели за най-малките могат да бъдат с много малко части - от 5 до 10 например. При по-големите разнообразието е по-голямо, както откъм видове, така и откъм части. Някой модели са с 300, 500 или дори с 1000 части. Изберете сами какъв да изберете, като го съобразите с нуждите и възрастта на детето. Предлаганите от Рая Тойс продукти са толкова много, че няма как да не успеете да задоволите нуждите и интересите му.

Как да открием най-подходящия за нашето дете

Всички продукти, които ще откриете в сайта имат подробно описание, което да ви помогне да прецените до колко е подходящ. В описанието ще откриете възрастта, за която тези интерактивни игри са предназначени, както и дали са подходящи за момчета или момичета. Тези интерактивни игри са подходящи за забавление на вашите малчугани вкъщи или за подарък, който определено би се харесал, не само на детето, но и на родителите. Не залагайте само на един вид, а изпробвайте различни. Започнете с дървените кубчета, които са за малките и изпробвайте и останалите занимателни пъзели за редене или сглобяване. Помогнете на вашето слънце да се учи, използвайки метода на играта. Разгледайте и поръчайте още сега.