Hauck Бебешки колички

Филтри
на страница

37 продукт(а)

Филтри
на страница

37 продукт(а)

Фенове ли сте на немското качество? Предложенията на Hauck са поредното доказателство, че нивото на продуктите, произведени в Германия, е много високо. Разгледайте раздела им с бебешки колички.

Повече за марката Hauck

Хаук е немска марка, която е на пазара вече от 90 години. Основателят ѝ Феликс Хаук създава работилница за ръчно изработени бебешки продукти през далечната 1923 година. И докато в началото производството е насочено към кошчета и други аксесоари за най-малките, през 70-те години на 20-ти век към асортимента се прибавят бебешки колички и креватчета.

Днес компанията все още е собственост на фамилия Hauck и четвърто поколение от семейството развива бизнеса. Междувременно и няколко генерации германски бебета са израснали с нейните продукти.

Хаук предлага колички, столчета за кола, столчета за хранене, сгъваеми легла и много други артикули – незаменими помощници при отглеждането на бебе. Големият опит на компанията и стремежът ѝ винаги да предложи атрактивни, функционални и практични продукти за най-малките, я прави една от най-успешните марки в сферата. Hauck винаги представя топ качество, облечено в перфектен дизайн. Моделите на марката са безпогрешен ориентир в актуалните тенденции.

Какви бебешки колички на Хаук предлагаме

  • бебешки колички 3 в 1 – когато искате да сте подготвени за всичко, моделите 3 в 1 на Hauck са отлично решение. С тях получавате удобен и стабилен кош за новородено, седалка, която може да се сваля до легнало положение и може да се вдига до седнало, както и бебешко столче за кола. С тези предложения от Хаук ви осигуряват спокойни разходки от първия ден на малчугана до 3-тата му и дори до 4-тата му година в зависимост от модела. Количките са сгъваеми, така че можете да ги пренасяте и с автомобил;
  • летни – возилата от тази категория са подходящи от около 6-тия месец или от времето, по което детето се научава да седи. Този тип колички на Hauck са по-леки, по-компактни и много маневрени. По-малко място заемат и в багажника. Дизайнерите на Хоук предвидливо са конструирали седалката с опция за няколко позиции, за да може мъничето да си полегне, ако много се умори от игра;
  • за близнаци - Hauck предлагат функционални модели, подходящи за превозването на близнаци, които залагат на оптималната компактност, улеснявайки максимално вашите разходки;
  • транспортни колички –  тези предложения от Хоук са много интересни и мултифункционални. В този тип возило можете да натоварите малчугана, заедно с неговите играчки, а можете да го използвате и за две дечица.

Защо да пазарувате от Raya Toys

Царството на детските и бебешките стоки в онлайн магазин Рая Тойс е пъстро и весело. Тук ще откриете всичко необходимо за отглеждането на хлапетата от първия ден до училищната скамейка. Безупречно качество, красива визия, функционалност – с това се отличават стоките, които сме избрали да включим в нашия каталог. Възползвайте се от възможността да вземете качествени продукти от водещи световни марки, като Hauck, на достъпни цени!