Детски пантофи

Филтри
на страница

37 продукт(а)

Филтри
на страница

37 продукт(а)

Детските пантофи са от изключително значение да домашния уют на детето. С тях започва и първата крачка през входа на детската градина преносно и буквално. Знаете, че настинката обикновено тръгва именно от краката, независимо колко добре е облечено детето. Затова все повече и повече родители си задават въпроса:

Какви детски пантофи да изберем?

Най-важното е да пази топло, но и да бъде дишащ, за да не запарва и изпотява крака. От гледна точка на безопасността и сигурността трябва да съобразите подметката - осигурете пантофи с добро сцепление против нежелано подхлъзване. За градина и за ясла възпитателите често молят родителите да осигуряват детски и бебешки пантофи, които се обуват и събуват лесно, например с велкро лепенки. Също така е хубаво те да са меки и по този начин да осигурите една топла прегръдка на детското стъпалце.

Какви модели ще откриете при нас?

При нас ще откриете различни модели:

  • Тип чехли;
  • С животни с 3D форма;
  • Плюшени топлинки, обгръщащи цялото стъпало;
  • С размери от 22 до 45;
  • За градина, за ясла, за вкъщи;
  • За момичета и за момчета.

Защо да се доверим на Raya Toys?

За нас от първостепенно значение е безопасността и сигурността на Вашето дете. Затова бъдете сигурни, че ние предлагаме само висококачествени и дълготрайни модели с невероятен дизайн. Сигурни сме, че вие, а и детето, с удоволствие ще си носи новите шарени чехли с любимите си анимационни герои и ще се чувства топло и уютно. Знаем, че не всеки родител се доверява на изображенията и описанията онлайн, затова ви каним да дойдете във физическите ни магазини и да се убедите в качеството на нашите пантофи. Независимо през кой сезон се случва покупката, няма значение, при нас ще откриете и летни, и зимни обувчици за деца.