Дървени образователни игри и играчки

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 90

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 90

Защо да купите дървени играчки, след като на пазара ще откриете хиляди видове от пластмаса? Дървото има многобройни предимства, на някои от които ще се спрем тук. Разгледайте разнообразието от дървени образователни игри в каталога на Рая Тойс!

Защо да предпочетем дървени играчки

Екологични

Изделията от дърво за деца са от естествен материал и създават много по-малък въглероден отпечатък, отколкото продуктите от синтетични материи. С този избор вие не само опазвате чистотата на околната среда, но и възпитавате децата на отговорност към природата. По този начин се грижите и за изграждане на естетическите им критерии – те оценяват натуралните вещи.

Полезни

Производителите на дървени играчки търсят разнообразни начини да провокират детското мислене и въображение. Много от моделите имат образователна насоченост – чрез забавни игри хлапетата усвояват нови умения и знания. Моделите от дърво са чудесен избор за творчески настроените деца.

Трайни

От съществено значение е и фактът, че дървото е много по-здраво и издръжливо от чупливата пластмаса. Игрите от този материал издържат с години, без да се наруши целостта и вида им.

Какви образователни игри предлагаме

  • Пъзели. Моделите от дърво са с по-големи и по-дебели елементи, подходящи за пръстчетата на най-малките;
  • Образователни игри за редене. Те тренират логиката и съобразителността. Трябва да намерите точното място на фигури, които да влязат в дупките, на рингове, които да подредите по големина и т.н.;
  • Магнитни дъски с картинни плочки. Различни елементи, които образуват изображения;
  • Магнитни дъски за предучилищна възраст. Тук образователният елемент е особено важен. На тези дъски може да се пише и рисува с тебешир, както и да се образуват думи и задачи с магнитни букви и цифри;
  • Магнитни кукли за обличане. Върху тях се подреждат различни дрехи;
  • Дървени влакчета. Класическа играчка любима на хлапетата. Тя тренира координацията на пръстите (подреждането на частите на всяко от вагончетата), както и умението за баланс (дърпането на подредената композиция с въженце);
  • Дървени настолни игри. Тези образователни забавления за маса възпитават детското търпение и концентрация: не се сърди човече, дама, лабиринти и др.

Защо да поръчате от Рая Тойс

Ние от Рая Тойс ви предлагаме огромен избор от качествени играчки. По този начин вие можете да направите информиран и удовлетворяващ избор и да се спрете на най-подходящия за вашето дете продукт.

Открийте изобилието от красиви и полезни детски изкушения на отлични цени само в онлайн магазин Рая Тойс!