Протектори и подплънки за гърди

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Протектори и подплънки за гърди

протектор за зърна

Протекторите за гърди и подплънките за кърмачки, както и различните пособия като протектори за зърна и изкуствени зърна за кърмене са от изключителна важност за всяка една майка, която кърми своето бебче. Чрез тези важни пособия, храненето на Вашето малко съкровище ще бъде един приятен ритуал, който не предизвиква излишни дразнения по Вашата кожа. Ние от Рая Тойс Ви предлагаме  всички тези аксесоари в категорията “Протектори и подплънки за кърмачки” за да се чувствате максимално комфортно, когато кърмите своето дете.

Какви видове подплънки за кърмачки и протектори за гърди има

Подплънките за кърмачки имат няколко основни функции и те са - да предпазят бельото сухо от изтичащата кърма, да абсорбират излишната течаща кърма и да осигурят мекия допир, който да предпази от раздразнения фината около това място кожа. Те спомагат и да бъде предотвратено запушването на млечните, майчини канали.  Особено се препоръчват, ако Вие имате чувствителна кожа или сте склонни към някакъв вид раздразнения. Протекторите за гърди са специално предназначени да запазят Вашите зърна от неприятните раздразнения, които би могло да причини едно кърмене. Силиконовите зърна прилягат плътно до гърдата Ви и създават комфорт. В категорията  Протектори и подплънки за гърди Вие ще откриете:

  • Силиконови протектори за зърна. Изкуствените зърна за кърмене обикновено са изработени от мек силикон, който не променя вкуса на кърмата. Защитава възпалените и напукани зърна, прилепва плътно и създава комфорт;
  • Подплънки за кърмачки. Подложките могат да бъдат за еднократна или многократна употреба в зависимост от това, какво предпочитате и как ще ги използвате. Повечето са изработени от 100% памук и разполагат с абсорбиращи свойства. Формата им е специално създадена, да прилепва добре до женските гърди без да се измества.

Как се употребяват подплънките за кърмачки

В Rayatoys предлагаме наистина голямо разнообразие от подложки за кърмачки, които да осигурят Вашия необходим комфорт през времето, когато кърмите своето дете. Този период за повечето майки е свързан с известен дискомфорт. Затова е необходимо да се снабдите с подложките, които ще осигурят комфорта, от който се нуждаете. Най-общо, според тяхната употреба можем да ги разпределим в две групи:

  • За многократна употреба. Те са изработени от 100% памук, който не дразни кожата. Обгръщат кожата и прилепват плътно, перат се лесно и изсъхват бързо. Те биват : Със сребърни йони - за изключително раздразнени зърна. От органичен памук. Тези варианти имат и антиалергични свойства. 
  • За еднократна употреба. И този вид са изработени от 100% памук ,  който позволява на кожата да диша. Снабдени са с желиращ агент, който абсорбира напълно влагата.

Ние от Рая Тойс съветваме, да не пренебрегвате добрата дезинфекция преди хранене на бебчето. Ако Вашите зърна са силно чувствителни, можете да използвате само топла вода, а ако сте от щастливките с нормална кожа, които не страдат от неприятни раздразнения можете да използвате сапун и спирт.

Защо да закупите от Rayatoys

Ние от Рая Тойс се стремим да предлагаме на Вас, бъдещите родители най-доброто, което заслужават Вашите съкровища и то на много добра цена. Ние най-добре знаем колко е важна грижата за Вашите деца и затова Ви предлагаме широка гама от артикули, които да задоволят нуждите на Вас и Вашето ангелче. Пазарувайте при нас, удобно и лесно само, добавяйки нужното във виртуалната количка, а ние ще се погрижим да пристигне при Вас навреме. Изберете Rayatoys за Вас и Вашите малки съкровища.