Възглавници за кърмене

Филтри
на страница

28 продукт(а)

Филтри
на страница

28 продукт(а)

Възглавници за кърмене

възглавница за кърмене

Вълнението при подготовката за появата на новороденото бебче е много важно и вълнуващо събитие за бременните мами. Разгледайте внимателно сайта на Rayatoys и направете Вашия предварителен списък с всичко необходимо. Тук ще намерите всякакви видове артикули от световно известни марки на много достъпни цени. Грижите за най-малкия член на семейството са от изключителна важност и ние от Рая Тойс най-добре знаем това.

Как се използват възглавниците за бременни

Мислейки за удобството и комфорта на Вас- бъдещи майки, ние Ви предлагаме мултифункционални възглавници за кърмене и бременни.  Те са памучни, меки и със специален пълнеж от антиалергични полиестерни топчета. По време на бременността ви осигуряват удобна опора в областта на кръста.  С тях можете да бъдете сигурни, за комфорта и сигурността на Вашето малко ангелче, което е много важно за всички кърмачки. Предназначени са основно за хранене на бебе, но през последните месеци от бременността Вие бихте могли да я използвате при гледане на телевизия, за спане или да отпуснете уморените и подути крака върху нея. Както вече споменахме,тя е мултифункционална. Ето защо можете да ги използвате и като възглавници за кърмене и като средство за спане например. Не пропускайте да изберете Вашата в сайта на Rayatoys.

Между какви видове може да изберем

Както вече споменахме, хубавото на този вид възглавници за кърмене е, че те могат да бъдат използвани по всяко време, дори и след бременността. По време на самото кърмене тя ще Ви бъде пръв приятел, защото помага за стабилната подкрепа на полулегналото тяло на майката и разбира се за придържане на бебчето към Вашата гърда. На пазара се предлагат разнообразни модели, но най-общо можем да ги разпределим според:

  • Формата. Според формата, основно се различават няколко вида. Най-разпространената форма, която ще срещнете е U-образна, тя е наистина много удобна за хранене на бебе, придържа бебчето стабилно в правилна позиция. Елипсовидния модел също е сред предпочитаните от кърмачките, те също са мултифункционални и дават добра опора;
  • Материята. Що се касае до материя, по-голямата част са изработени от 100% памук и са хипоалергични. Ние от Рая Тойс Ви съветваме да избирате такива с високо съдържание на памук, тъй като така не би съществувала някаква опасност да се прояви раздразнение по меката и фина бебешка кожа.

Защо да изберем Rayatoys

Ние от Рая Тойс знаем колко е важна грижата за Вашето малко съкровище. Затова Ви предлагаме голям асортимент от качествени продукти и пълна информация за всеки един от тях. Не губете време, а изберете още сега всичко което Ви е необходимо за най-малкия, но най-значимия член на семейството, с Rayatoys защото:

  • Пазаруването при нас е, като детска игра;
  • Вие можете да прочетете подробна и коректна информация за всеки един от предлаганите продукти;
  • Предлагаме Ви качествени продукти и то на добри цени.