Активни гимнастики и постелки за бебета

Филтри
на страница

33 продукт(а)

Филтри
на страница

33 продукт(а)

Бебешки активни гимнастики

Активната гимнастика е изключително важна за развитието на бебето и за целта са предвидени модели с различни активности, занимателни играчки и елементи. Какво представляват те и коя е най-подходящата възраст за започване? Какви са ползите от употребата им и предлаганите в онлайн магазин Рая Тойс видове?

Какво представлява активната гимнастика за бебе?

активна гимнастика за бебе

Накратко, представлява малка приспособена зона за лягане на бебето. Над нея са окачени различни разноцветни играчки, някои от които издават звуци при разклащане, което допълнително стимулира детето да се протяга и забавлява. В голяма част от случаите, конструкцията на активната гимнастика за бебе представлява правоъгълно килимче, с преплетени на Х две дъговидни шини, върху които всъщност се окачват и детските дрънкулки. Постелката е изключително мека, така че да е удобна за гръбчето на бебето и то да се чувства комфортно в любимия си кът.

Коя е най-подходящата възраст за бебешки фитнес?

Най-подходящата възраст за покупката на подобен полезен аксесоар, според мнения на експертите, е от 3 до 6 месеца и по-големи. В този период вече може да започне използването на активна гимнастика. Контрастните дрънкулки ще привличат вниманието на мъника, което ще стимулира и бързото развитие на сетивата му. Всяка от отделните разновидности е достатъчно просторна и широка, така че малкият човек, дори и да е по-голям по размери, ще се чувства добре.

Какви видове са достъпни в Рая Тойс?

водно килимче за бебе

В онлайн магазина на Raya Toys ще откриете продуктова гама от различни видове активна гимнастика за бебета с топки и други играчки, музикални, както и интерактивни килимчета. Изборът Ви дори може да се свежда до различни особености, като: 

  • Наличие на странични прегради;
  • Отделни цветове;
  • Различни видове играчки;
  • Форма и мекота на постелката;
  • Рисунки и цветова гама.

Защо да се доверим на Raya Toys?

Защото ние сме онлайн магазин, специализиран в продажбата и предлагането на детски стоки и аксесоари, включително и бебешка активна гимнастика за ранно и ефективно развитие на детето. Ние внимателно избираме марките и доставчиците, с които ще работим, така че да предложим високо качество, достъпни цени и професионално обслужване. Всеки наш продукт в сайта е защитен с продължителна гаранция, тестов период за връщане и безплатна доставка, така че се възползвайте!