Образователни игри и играчки

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 132

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 132

Тихите и спокойни дейности помагат на децата да се съсредоточат, също както и да развият доста умения. Наред с това, те се научават и да си партнират с останалите участници в играта, като междувременно придобиват много нови знания. Образователните играчки и игри са задължителни при отглеждането на детето, защото носят след себе си многобройни ползи, за които много родители дори не подозират. Какви са те? Рая Тойс ще Ви ги покаже.

Какви са предимствата на образователните играчки

Ако трябва да избирате между нов таблет и образователна игра/играчка, със сигурност е по-добре да заложите на второто. Така Вие не само ще осигурите на детето си поредната доза забавление, но и ще му помогнете да усъвършенства придобитите до този момент умения, научавайки и много за заобикалящия го свят. Този вид играчки за деца са подходящи за хлапета на 1 година, 2 години, 3 години, 4 години, 5 години, 6 години и дори за бебе. Има както дървени модели, така и такива от пластмаса, като и в двата случая заниманието ще е гарантирано приятно.

На какво учат децата

Образователните детски игри и играчки могат да бъдат още музикални и интерактивни, а това прави тяхното използване още по-вълнуващо за малкото дете. Подобен вид занимателно пособие е подходящо за малчугани на възраст около 1-2 годинки, когато всичко за тях е впечатлително и магическо. Ако обаче става дума за хлапета в по-голяма възраст, игрите с творческа и образователна насоченост са по-подходящият избор. Те развиват креативността у децата, давайки им възможност да покажат на какво са способни.

Не се колебайте да купите образователни играчки и игри от онлайн магазин Raya Toys. Изборът Ви ще е безпогрешен във всеки един от случаите, защото нашите предложения ще помогнат на всяко дете да:

  • Развие мисловните си способности;

  • Повиши концентрацията си и уменията да се съсредоточава за по-дълго време;

  • Подобри причинно-следствените връзки, което е много важен аспект от порастването;

  • Развие фината моторика и аналитичните си способности.

Подходете оригинално към избора на детски подарък и заложете на ниските цени, които само при нас са винаги налични. Защото за нас няма нищо по-важно от това клиентите ни да са доволни!

Какви са техните разновидности

Преди да поръчате някакъв вид образователна игра/играчка, се запознайте с видовете, които сме подбрали за Вас:

  • Интерактивни лаптопи и таблети;

  • Микроскопи;

  • Музикално пиано;

  • Лаборатории;

  • Фабрика за татуировки;

  • Лабиринти с животни и др.

Възможностите са многобройни. Възползвайте се и подарете усмивка на детето си!