Вани за бебета и корита

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 41

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 41

Каква вана да купим за бебето

От първите дни след раждането къпането е един от неизменните елементи от дневния режим на бебетата. Според педиатрите ритуалът може да бъде както сутрин така и вечер, но не след 21 ч., за да не се превъзбуди нервната система на мъника и да попречи на спокойния му сън. Как да се подготвите за бебешката баня? Вижте какви предложения за ванички ще откриете в Рая Тойс.

Какви видове корита за бебета предлагаме

  • С изход за изтичане. Улеснява задачата ви по почистването след къпането. Няма нужда да го обръщате и изливате. Коритото има дупка с тапичка, която просто отваряте, за да се оттече водата;
  • Вана с термометър. Не е нужно да го купувате отделно – термометърът е вграден в някои от моделите корита, така че винаги да сте наясно с температурата на водата по време на къпане;
  • Анатомична вана. Подходяща за новородени бебоци със специално приспособление, което придържа детето. След 6-я месец може да се използва в седнало положение;
  • Дренажна система. Може да я комбинирате с някоя от ваните с изход и да насочите използваната вода директно към канала.

За новородени най-добре е да изберете ергономични корита за миене на бебето. На първо място е безопасността и удобството, така че те биха свършили чудесна работа. Ако нямате достатъчно пространство, можете да откриете сгъваеми, които лесно да приберете. Можете да изберете и корита със стойка, за да ви е още по-удобно и да не натоварвате кръста си. Вие преценявате дали да се спрете на по-базов модел, или по-функционални вани с обособени зони за сядане, които имат и допълнителни аксесоари. Ваничката ще бъде ваш верен помощник особено в началото, когато бебето е много мъничко, затова разгледайте различните модели и преценете коя бебешка вана би ви била най-полезна според нуждите и възможностите ви.

Как да изберете подходящото корито за вас

Как си представяте ваната за вашето бебе? Може би първото, което ви хрумва при избора, е цветът. В нашия каталог някои от моделите са прозрачни, други – от плътен полипропилен. Цветовото разнообразие на ваните покрива всички вкусове: жълто, зелено, бяло, класическите розово и синьо и други.

Важно е да прецените и нужните размери. Различните производители предлагат вани за бебе с дължина 82 см, 86 см, 92 см, 100 см и т.н. По-големите ще бъдат удобни за порастващия бебок по-дълго. Добре е обаче да сте наясно с пространството, с което разполагате, за да разположите коритото. Не забравяйте, че трябва да има достатъчно място и за къпещия родител.

Защо да се доверите на rayatoys.com

С Рая Тойс онлайн имате избор между продуктите на стотици реномирани български и световни производители. Можете в удобно за вас време да разглеждате колкото е необходимо, за да подберете най-добрите стоки за бебето на най-добрите цени. Бихте могли да конкретизирате търсенето с желаните от вас параметри. За коритата те са: максимална и минимална стойност на стоката, производител, цвят, възраст, за която е предназначена, материал, размер, за момиче/момче. Обърнете внимание и на актуалните ни промоции. Вземете ваната и всичко необходимо за къпането, без да се налага да обикаляте магазини и да губите време. Покупката от Rayatoys е лесна, удобна и изгодна.

Популярни търсения: пластмасови, комплекти, със стойка