Раници за училище

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 82

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 82

Ученически раници

Всеки ученик трябва да разполага с набор от пособия, с които да борави, докато е в училище. Академичните знания се добиват с течение на годините, а за да изучават децата различните науки с висок ентусиазъм и желание за постигане на добри резултати, те трябва да имат стимул да го правят. 

Учениците в първи клас все още не са запознати с образователната система, като за тяхната адаптация е важно да ги предразположим изначално. Изборът на готини ученически раници стои в основата на добрия старт, така че погрижете се за правилното им селектиране и се доверете на Рая Тойс. Ние знаем от какво се нуждае всеки учащ!

Какви модели ученически раници ще видите в сайта

При нас има най-различни видове ученически раници, които напълно ще отговорят на нуждите на първолак или ученик в 3 клас, или 8 клас. Всички наши предложения са качествени, ергономични и маркови, като можете да ги купите и с голямо намаление. Те са подходящи за момчета и момичета, също както и могат да се открият в най-различни разновидности:

 • С твърдо дъно;
 • С колела;
 • За тийнейджъри;
 • Анатомични и ортопедични;
 • С мек гръб;
 • С повече прегради и изчистени модели и др.

Съвременното образование е свързано с носенето на купища учебници, помагала и пособия. Организирайте вещите на детето в удобна и практична раница, която да бъде и модерна.

За кого са подходящи

С всеки по-горен клас, предметите стават повече, а това носи след себе си и необходимостта от носенето на повече неща. Без значение дали детето е първолаче, или е в по-горните класове, то трябва да не изпитва болки в гърба, породени от тежестта на ученическата чанта. Заложете на ортопедичните модели на промоция за по-голямо удобство. 

Подходящи за училище и ежедневно носене

Гамата нови модели ученически раници в Рая Тойс са достатъчно големи, евтини и хубави, за да се ползват ежедневно. Наред техните естетически качества, те разпределят тежестта по правилен и безвреден за ученика начин. Момичешки или момчешки - всяко едно наше предложение ще предпази детето от неприятно напрежение по време на носене. 

Какви размери има

Повечето ученически и детски раници в Рая Тойс са с универсални размери, но все пак сме систематизирали отделните предложения съобразно различните възрастови групи:

 • От 2 до 3 години;
 • От 3 до 4 години;
 • От 4 до 5 години;
 • От 5 до 6 години;
 • От 6 до 7 години и т.н.

Изберете подходящ размер чанта за ежедневно носене и подарете на детето удобство. 

Защо да купите от Рая Тойс

Поръчайте онлайн всички нужни на ученика пособия и се възползвайте от страхотните цени, които не са налични само по време на разпродажба. Те са целогодишни, разнообразието е винаги голямо!

 

Популярни търсения: 1 клас, колелца