Ученически раници

1 2 3
1 2 3

Ученически раници

Ученически раници за първокласници

 Родителите са силно притеснени каква ученическа  раница да изберат, за да съберат всички учебници и помогала, които се налага да носят децата. Проблемът е сериозен, защото дете в първи клас трябва да носи ученическа раница с тегло около 7 кг. Изборът между видовете ученически раници трябва да е съобразен именно с този проблем.

- Подходящи са ергономичните ученически раници, с меки дръжки и удобен подплатен гръб, който да разпределя правилно тежестта на ученическата раница, така, че да не натоварва гръбначния стълб.

- Ученически раници с повече прегради.

 Децата трябва да се учат на ред още в най-ранна възраст. Именно преградите и страничните джобове на ученическите раници, биха осигурили добра подредба и лесен достъп. Детето ще се чувства по-спокойно, когато знае, кое къде се намира. Закопчаването на ученическата раница също трябва да е лесно и сигурно.

Ученическа раница Lassig - Raya Toys

Ученическа раница Lassig

Ученическа раница Lassig 2 - Raya Toys

Ученическа раница Lassig

 Тръгването на училище е стрес за детето и познатите герои от любимото филмче са повод, то да се забавлява и преодолее  уплахата. 

Ученическа раница Majewski 1 - Raya Toys

Ученическа раница Majewski

Ученическа раница Majewski 2 - Raya Toys

Ученическа раница Majewski

Ученически раници с колелца

 Предвид тежестта на пълната ученическите раница, производителите предлагат ученически раница с колелца и телескопична дръжка. Качествените модели ученически раници-тролей са със силиконови безшумни колелца и телескопична дръжка, която се регулира на степени и се прибира изцяло в задната част на ученическата раницата. Твърдото дъно и предните крачета позволяват на ученическата раница да стои изправена до чина по време на час. Предлагат се и модели ученически раници-тролей, при които за колелата има специален калъф, с които те се покриват, за да не се цапат дрехите на детето, когато носи раницата на гръб. Телескопичната дръжка и колелцата правят ученическата раница малко по-тежка, но така не се натоварват крехките детски рамена с тежестта на препълнената ученическа раница.

Ученическа раница Cerda- Raya Toys

Ученически раници Cerda

Ученически раници за тинейджъри

 Децата растат и ученическите раници се променят. Приличат на спортни раници, но с повече отделения. Дизайнът и декорациятя на ученическите раници е още по-важен, което е съвсем нормално за възрастта. Освен красив външен вид, ученическите раници за тинейджъри трябва да бъдат с ортопедични презрамки и гръб. Нова екстра са отворите, през които да се промуши кабелът на слушалките. Така смартфонът е прибран на сигурно място в ученическата раница. Джоб за кабелът на зарядното, отделение за лаптоп или таблет, вграден ключодържател и още много екстри, които тинейджърите ще оценят са предвидили производителите на висококачествени ученически раници.

Ученическа раница Majewski - Raya Toys

Ученическа раница Majewski

Ученическа раница Majewski 4 - Raya Toys

Ученическа раница Majewski

Ученическа раница Majewski 5 - Raya Toys

Ученическа раница Majewski

1. Ученически раници за първокласници

2. Ученически раници с колелца

3. Ученически раници за тийнейджъри