Група 0/1 от 0 до 18 кг

Филтри
на страница

20 продукт(а)

Филтри
на страница

20 продукт(а)

Без никакво съмнение темата за детските столчета за автомобил вълнува много родители. Сигурността на детето е приоритет №1 за всички майки и бащи. Затова, когато Ви се налага да пътувате с тяхна помощ Вие осигурявате защита на Вашето дете от евентуални неприятни ситуации, които могат да възникнат по време на шофиране. В Рая Тойс Вие ще намерите огромно разнообразие от такива за кола 0-18кг, спадащи към група 0/1.

Кога е подходящо да се ползват столчетата за кола 0-18 кг.

Тяхната покупка е абсолютно задължителна за да предпазите живота на Вашите малки съкровища. Друга важна особеност е че всеки родител, който си позволява да превозва детето в автомобила си без столче за кола, подлежи на сериозни санкции според българското законодателство, а и не само. Дори най-лекият пътен инцидент, може да увреди необратимо крехката детска структура. Моделите от 0-18кг., група 0/1 се препоръчват за деца, които са навършили шест месеца. Този вид може да се използва до 4-годишна възраст. Всички бебешки столчета за кола са снабдени с 5-точкови колани, които осигуряват защита на Вашето дете. Към тях е много подходящо да закупите, като аксесоар, ако това не е включено в комплекта, предпазители за колани.

Достатъчно компактни ли са

В Рая Тойс Вие ще откриете различни видове бебешки столчета за автомобил. По голямата част са доста компактно устроени с позиция за сън и с приставки според Вашите предпочитания. Едно от важните неща, които търси всеки родител, когато избира такъв продукт е да заема възможно най-малко място. Затова повечето видове са проектирани в доста компактни размери, които пасват на всички предпочитания. За удобството на Вашето дете те разполагат и с накланяща се седалка с позиция за сън за приятно пътуване.

Как да монтираме правилно детското столче

Най-често монтирането се осъществява с помощта на автомобилните колани или чрез системата Изофикс, ако колата притежава Isofix точки. При всички случаи монтажа е лесен за всеки, имайте в предвид само че през първите шест месеца от раждането на Вашето дете е задължително, то да бъде позиционирано обратно на посоката на движение.

Какво трябва да знаем от Raya Toys

В Raya Toys ще намерите всичко необходимо за Вашите малки сладури още от самото раждане. При нас ще откриете многообразие от артикули, които ще грабнат Вашето внимание на изключително добра цена. Ако Ви предстои пътуване и имате дете, то не пропускайте да разгледате бебешките колички, с които да осигурите на Вашето дете комфорта и защитата който заслужава.