Бебешки кремове против подсичане

Филтри
на страница

8 продукт(а)

Филтри
на страница

8 продукт(а)

Иритативният дерматит при бебетата или по-известен като подсичане, се изразява със зачервяване, кожни раздразнения и ситен обрив в памперс зоната на вашето новородено. С появяването му детето става раздразнително и започва да плаче по-често от обикновено. Този проблем е най-характерен за зоните около пелените, но може да обхване и други области по тялото. При наличието на такъв проблем трябва веднага да се вземат мерки за решаването му. Най-простият и ефективен начин е ежедневното използване на кремове против подсичане.

Как да изберем крем против подсичане?

Изборът на такъв крем за вашето бебе е много важен момент. Правилната грижа за нежната бебешка кожа под пелените, е от изключително голямо значение, за да се избегне дискомфортът от болезненото зачервяване. Ето някои важни съвета за правилен избор на крем:

  • без изкуствени аромати – добавянето на изкуствени аромати може да доведе до раздразнение на бебешката кожа. Използването на натурални екстракти и етерични масла от различни растения като лавандула, придават приятен аромат на крема;
  • без изкуствени оцветители – задължително е те да нямат такива съставки. Изкуствените оцветители се добавят само за да подобрят вида на продукта.

Важно е козметиката предназначена за бебета да бъде клинично изпитана и действието ѝ да наподобява нормалната и естествена функция на кожата. Добре е да използвате една и съща серия или марка. Причината е, че съставът на продуктите е сходен и няма да се получат нежелани реакции.

Какви кремове и пудри ще намерите в онлайн магазин Рая Тойс?

Предлаганите продукти от тази категория ще намерите в различна разфасовка и на разумни цени. Ето между какво може да избирате:

  • Крем Бебе ‒ подходящ за употреба от самото раждане на вашето дете, без изкуствени консерванти, а екстрактът от невен успокоява зачервената бебешка кожа. Той е бързо попиващ и не оставя бели следи след употреба;
  • Бочко против подсичане ‒ още от първия ден на бебето той защитава и укрепва кожата в зоните застрашени от подсичане. Екстрактите от смрадлика и цинков оксид облекчават зачервяването и дразненето на кожата. Предпазва от замърсяване и влага;
  • Бепантен ‒ успокоява зачервената кожа, ползва се при подсичане, намалява чувството за дискомфорт;
  • Бебешки пудри CHICCO Baby Moments ‒ подходящи за ежедневна употреба, поддържат кожата суха и не запушват порите; 
  • Судокрем ‒ универсален продукт, успокояващ сърбежа и възпалението. Има антисептичен ефект. Чудесен против подсичане.

Тези продукти са добър избор и са изключително ефикасни за вашето бебе. С тяхна помощ ще поддържате кожата на вашето новородено – свежа и здрава.