Плюшени животни

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 280

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 280

Играчки от плюш може да се намерят във всяка детска стая – слонове, тигърчета, кучета, котки или кукли в различни форми и размери. Въпреки че по-голямата част от днешното поколение предпочитат мобилните устройства, в сърцето на всяко дете и възрастен винаги има място за традиционните играчки. 

Нищо не може да замени удоволствието от тяхното топло и меко гушкане. Плюшените животни успокояват, създават присъствие и уют и помагат на децата да не се страхуват докато заспят.

Какви плюшени животни ще откриете в онлайн магазин Рая Тойс?

Първото взаимодействие на децата с външния свят е предимно чрез играчки. В този смисъл те са важен източник за опознаване на външния свят.

  • плюшени мечета ‒ те са любимците на всички. Всъщност са едни от най-търсените плюшени животни. Имате възможност да избирате от малко мече до голям мечок. Такива са: мечокът от Маша и Мечокът, бебе панда Melissa and Doug и др.;
  • плюшени възглавници ‒ подходящи, както за малки, така и за големи. Ако искате някой да се почувства специален, подарете му възглавничка. Може да го направите за всеки повод през годината, независимо дали става въпрос за Свети Валентин, Коледа, рожден ден и т.н. Предлагани продукти са декоративна възглавничка Beppe Love, Beppe Big Love и други;
  • плюшени животни ‒ разнообразието от животни, предлагани като меки играчки, е безкрайно ‒ от кучета, маймуни, слонове, жирафи и лъвове до тигър, бебе видра, котки, хипопотами и зайци. Те са подходящи за всяка възраст, както и за всеки пол. Дори когато бебетата пораснат, те започват да ги използват по различен начин спрямо зрелостта, като се започне от разпознаването на животните и се стигне до по-сложни игрови последователности. Някои продукти от тази категория са: плюшена играчка Beppe Мамут 30 см, жираф Melissa and Doug и други;
  • животни от анимационни филми ‒ любимите за децата днес са героите от детските филми – кучетата от Пес Патрул, героите от Мечо Пух, смърфовете и смърфиета и др. Ще ги намерите на достъпни цени.

Играта е още по-хубава и по-забавна, когато родителите се присъединят към децата. Потърсете обикновена играчка или комплект от играчки, които насърчават въображението им, или може би такава, която да впечатли, ако търсите специален подарък. Ако имате малки деца, уверете се, че няма дребни детайли, с които да се задавят, ако се откъснат.