Занимателни игри за деца

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 299

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 299

Има дни, в които децата по една или друга причина не могат да излязат да играят навън. Често това се дължи на лошото време и детските забавления вкъщи, са много популярни и предпочитани, както от децата, така и от техните родители. 

Защо да изберете продукт за вкъщи?

Те са добър избор за вас, ако нямате достатъчно свободно време за да ги водите на детски площадки. Няма да се притеснявате, когато налице са условия като сняг и дъжд. Другото им предимство е, че повечето от тях са образователни и помагат на вашето дете да се развива пълноценно по време на играене.

Какви детски играчки ще откриете в раздела?

Съществуват куп детски забавления за момиченце и момченце, които са идеални за партита, рождени дни и за ежедневието. Ето някои от тях:

Настолни

  • Хълцащ Хипо ‒ забавният хипопотам, който прави сапунени балони;
  • Монополи Кръстникът ‒ сприятелете се със семейство Корлеоне и се впуснете в света управляван от Кръстника;
  • Руммикуб Класик ‒ подходяща за деца над 7г., играе се от 2 до 4 играча. Тя предлага безброй комбинации, от които да избираш докато се забавляваш;
  • Spin Master Paw Patrol Mission Rescue – участвайте в спасителни мисии, като част от отбора на Пес Патрул (любими герои от детски филмчета);
  • Призрачният замък ‒ бъди изследовател на паранормалното, борейки се със страшен призрак.

Игри на думи

С тях децата се научават да свързват правилно думите и да са съсредоточени повече време. Може да изберете някоя от тези:

  • Play Land ‒ тя е подходяща и много полезна за тези, които правят първи стъпки в съставянето на думи;
  • The Purple crow магически думи ‒ вдъхновена е от популярната за всички игра Скрабъл. Подходящ избор за забавление в дома или по време на път;

Други видове подходящи за вашето дете

  • домино Spin masters Frozen 2 ‒ това е класическа игра на домино с героите Елза и Анна от любимата анимация на малчуганите Замръзналото Кралство 2;
  • магическа летяща чиния Zorbi Marvin's Magic MMZORB ‒ подходяща за момчета и момичета, тя лети без дистанционно управление и магнити, гарантирано забавление за вашите малчугани. Настройва се за минути, а след това ви очакват часове забавление.

Също така детската Попит игра или плюшени играчки като прасчо прас, от анимационни филмчета и други като продаване на дрехи, са задължителни за детски забавления в домашни условия.

Онлайн магазин Рая Тойс предлага богато разнообразие от видове и цени на продукти от тези категории и подходящи игри за деца от всички възрасти.