Комплекти и сетове за количка

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Разходката с количката е удоволствие както за бебето, така и за родителите. Това занимание ще бъде още по-приятно, ако сте избрали подходящия комплект – възглавничка, завивка и подложка.

Какво включват сетовете

Най-често тези комплекти се състоят от 3 части. Това са възглавничка, подложка и завивка. В зависимост от сезона, за който са предназначени, те са направени от леки материи или са ватирани, ако трябва да предпазват от студа и да не ограничават разходките с количката и през зимните месеци.

Какъв текстил е най-подходящ за сетове за количка

Комплектът спално бельо трябва да бъде изработен от материали, които са приятни на допир. Сред тях детето ще се чувства добре и ще заспи по-бързо. Също така е важно да купувате неща от екологични материали. Одеялото, направено от памук, е винаги по-добрият вариант за вашето бебче. Няма да предизвика алергии, ще държи топло през зимата, а през лятото ще помогне на детето с топлообмена. Продуктите трябва да са лесни за почистване и пране, за да не ограничават вашите любими разходки навън.

Какви сетове за количка ще намерите в онлайн магазин Рая Тойс

Най-общо комплектите могат да се търсят според категоризирането им в сайта:

     1. Летни и зимни

Тези, които са подходящи за студените дни, са по-дебели и ватирани, а за горещото време материалите за изработка са тънки и прохладни. Материите и за двата вида са нежни и деликатни и няма да раздразнят бебешката кожа.

     2. Търговска марка

Рая Тойс предлага едни от най-популярните производители, които са се доказали във времето и предлагат само качествени продукти. Ако имате любима марка, можете да я потърсите в менюто отстрани.

     3. Според пола на детето

Ако искате да допълните стила на количката на вашето мъниче, трябва да съобразите цветовете и апликациите. Въпреки че бебето все още не забелязва героите, които са изобразени на завивките му, родителите държат на това. Розовите сетове са много подходящи за момиченца, а колите се харесват от майките на момченца. Затова от онлайн магазина сме се погрижили – имаме спални комплекти за всеки от половете. Налични са и универсални сетове в бяло, жълто, зелено, сиво, които също са много предпочитани.

Можете да търсите и по герой или серия, по цвят, колекция и вносител. Разгледайте разнообразните сетове и изберете най-красивия за вашето малко съкровище. Ще го получите с бърза доставка и на топ цена. Каталогът с комплекти постоянно се актуализира и се добавят нови предложения, които следват актуалните тенденции.