Бънджита

Филтри
на страница

10 продукт(а)

 1. Бънджи Fisher Price Jumperoo Colour Climber FP-ENT02

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Бънджи Fisher Price Jumperoo Colour Climber FP-ENT02
  329,00 лв.
 2. Бънджи Moni Tropic Fun

  С предварителна заявка до 5 работни дни

  Бънджи Moni Tropic Fun
  189,00 лв.
 3. Бънджи Moni Vista тюркоаз

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Бънджи Moni Vista тюркоаз
  140,00 лв.
 4. Детско бънджи Moni Vista розов

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Детско бънджи Moni Vista розов
  140,00 лв.
 5. Детско Бънджи Moni VISTA бежово

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Детско Бънджи Moni VISTA бежово
  140,00 лв.
 6. Детско Бънджи Moni VISTA бяло

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Детско Бънджи Moni VISTA бяло
  140,00 лв.
Филтри
на страница

10 продукт(а)

От колко месеца можем да използваме бебешко бънджи?

Няма еднозначно мнение по въпроса от каква възраст бебето може да ползва бънджи, но има някои насоки, които всеки родител трябва да следва. На първо място, ние от Рая Тойс категорично не препоръчваме употребат му при бебета под четири месеца, тъй като вратната мускулатура все още не е укрепнала. На второ място винаги се допитвайте до педиатър и ортопед, който да даде най-точно мнение. Обикновено вторият ортопедичен преглед се прави, когато бебето достигне 6-месечна възраст, за да се провери дали няма някои проблеми, при които употребата на бънджи би увредило здравето му. На трето място, винаги следвайте предложенията и предупрежденията, дадени от производителите, съобразявайки се с горните мнения.

Радват ли се децата на бънджита?

Представете си, че вие сте малко дете, което все още пълзи и не може да ходи. Е, няма ли да се радвате да ви люлеят на люлки или пък да ви поставят в един такъв шарен и весел продукт, с който може да подскачате на воля, докато мама и татко играят настолни игри? Разбира се, че децата обожават да скачат, а родителите печелят ценни минути отдих. Внимавайте, при употребата му не оставяте бебетата сами, ограничете използването им до около 15 минути на ден, или ползвайте уреда сутрин и вечер по около 10 минути. От съществено значение за правилното формиране на детското стъпало е ползването на бос крак по такъв начин, че само пръстчетата на краката да допират пода. Ако видите, че бебето стъпва с цяло стъпало на пода, сменете позицията.

Какво да изберем?

Най-общо съществуват два вида - гащи за врата и стационарни на стойка. Без да гледаме вариации в цветове и допълнителни играчки и аксесоари, ще се опитаме да представим в табличен вид плюсовете и минусите на бънджи гащите и бънджитата на стойка.Видове 

Плюсове

Минуси

Бънджи гащи

 • По-малки и по-компактни;

 • По-лесно преносими в различни помещения;

 • По-евтини.

 • По-голям риск от нараняване, ако не се съобразят препоръките на производителите и не се проверява безопасността на крепежните елементи;

 • По-малко издръжливи на детски килограми - до около 8 кг.

Бънджи на стойка

 • По-стабилни - със заземена опорна точка;

 • По-голямо разнообразие от допълнителни елементи, аксесоари и интерактивни играчки;

 • По-издръжливи на детските килограми - до около 12 кг.

 • По-обемни;

 • По-трудно преносими в различни помещения;

 • По-скъпи

Защо да изберем Raya Toys?

В Рая Тойс и онлайн ние съобразяваме плюсовете и минусите на всеки един продукт и предлагаме на клиентите си изгодни цени от двата вида - и бънджи гащи, и бънджи на стойка с множество интерактивни елементи. В нашите магазини често правим и специални намаления и така стават изключително евтини. Най-важно за нас от Рая Тойс, а и за вас, родителите, е това, че бънджитата, които предлагаме, абсолютно отговарят на всички изисквания за безопасност.