Столчета за хранене

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 133

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 133

Столчетата за хранене са едни от необходимите бебешки мебели. Те много улесняват майките в процеса на хранене, а и ограничават цапането от разлятото детско пюре или друга храна навсякъде по стаята. Много деца не стоят на едно място, докато се хранят и това е единственият начин, чрез който да въведете ред. Бебешките столчета са с предпазни колани и регулируеми височини за по-голямо удобство. Повечето модели са направени от материали, които са лесни за почистване, което е много важно, защото често ще ви се налага. Може да избирате между пластмасови или стилни модели от дърво. Марките предлагат преносими варианти, които лесно да паснат на интериора ви в кухнята.

Детски столчета за хранене – как да изберем

Със захранването започва нов етап в развитието на детето. То пораства и може да седне на масата заедно с другите членове на семейството. Какво столче за хранене да изберем за този момент?

Кога е необходимо столче за храна

Бебетата обикновено се научават да седят самостоятелно около шестия си месец. Кога ще започне захранването пък зависи от препоръките на вашия педиатър и от собствената ви преценка. Производителите на детски столчета за хранене са предвидили варианти, които да се съобразяват и с двата фактора.

Много от моделите предлагат и полулегнала позиция на гръбчето, така че, ако прецените да започнете захранването по-рано, да можете да поставяте детето в него и още преди да умее да седи добре.

Ако пък изберете някой от вариантите, които имат и функция „люлка“, може да ги използвате още от първите дни на малчугана.Съществуват модели, на които може да монтирате шезлонг и така столчето за хранене се превръща в ценен помощник още от раждането на бебето.

От какво са изработени детските столчета за хранене

За рамката чест избор на производителите е стоманата, характерна със своята здравина и издръжливост. При еко моделите има рамка от дърво.

Седалките и табличката за хранене често са изработени от пластмаса. Тя е удобна заради лекотата си, лесна е за поддръжка и е с отлично качество без съдържание на Бисфенол А. Има и дървени варианти.

Тапицерията на седалката може да е от кожа или текстил, като често има опция за сваляне и изпиране в перална машина.

Как да изберете подходящо за вашето дете

  • Столче 3 или 4 в 1. Може да се ползва също като шезлонг, люлка или кошара (кошарата е отделен кош, който се монтира за стойката). Може да се използва и за новородени. Практична опция с дългосрочна перспектива;
  • С възможност за използване и като стандартен стол след порастване на детето;
  • С приспособления: център за игра, кош за багаж и др.;
  • С опция за махане на помощната табла за хранене и прилепване плътно към масата;
  • Компактни. Нямат собствени крака, които да стигат до земята. Монтират се върху кухненски стол. Подходящи за и при пътуване;
  • Столче-чанта. Също удобен мобилен вариант със скромни размери, който не заема място.

Защо да купите от Рая Тойс

В раздела ни ще откриете столчета за хранене на бебе от производители като Avent, Chicco, Hauck, Baby Ono, Cybex, Lorelli и др. Всеки от моделите е с топ качество, перфектна функционалност и атрактивен дизайн. Реномираните компании предлагат отлично обезопасени продукти: с колани за сигурност, стопери на колелата и т.н. При много от артикулите е възможно регулиране на височината на седалката, на таблата, на поставката за крачета и на ъгъла на облегалката. Повечето модели са сгъваеми за удобно съхранение.

И най-хубавото: в онлайн магазина на Рая Тойс марковите предложения са на неустоими цени! Разгледайте ги още сега!