Бебешки и детски жилетки

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Какви бебешки жилетки ще откриете при нас?

Когато човек става родител за пръв път инстинктивно се сеща за едрите покупки. Но замислете се и за дребните необходими бебешки артикули. Например детски дрешки. В първите месеци, когато бебето расте не с дни, а с часове, трябва да набавяте нови и нови дрехи. Пазаруването започва с бебешки бодита, ританки, панталончета, комплекти, гащеризони и какво ли още не. Към всичко това ние препоръчваме да имате и поне по една жилетка към всяка визия. Имайте предвид, че те не е само за момиченца, както може би си мислите. Тя е подходяща дрешка и за момченца. Свикнали сте да наричате такава дреха, създадена от плетиво, обикновено носена от бабите и дядовците, докато си почиват на някое кресло. Е, в магазините на Рая Тойс ще откриете различни модели за бебе:

  • за момиче и за момче;
  • с качулка и без;
  • памучни и плюшени;
  • от новородено до 98 cm.

Каква жилетка да изберем?

Важно е да знаете, че те е допълнителна бебешка дрешка към облеклото на Вашето дете. Тя нито спада към елечетата, нито към пуловерите, не е и тениска. Тя е връхна дреха, която се слага над бодито или гащеризона и под якето. Обличат се като якенце и имат копчета или тик-так копчета в предната си част. В зависимост от състава на материите може лесно да се ориентирате за кой сезон са предназначени. Жилетките от 100% памук без качулки обикновено се носят в по-топлите дни и обратно - плюшените с качулки са предпочитани за зимните дни. В онлайн магазина ни ще откриете и класически плетени модели създадени от памук, които съветваме да се носят през есента и пролетта.

Защо да изберем Raya Toys?

Всички жилетки за бебе, които предлагаме, са създадени от напълно безопасни и висококачествени материали, на ниски цени, затова разгледайте каталога ни в онлайн магазина и заповядайте при нас!