Жилетки

Какви бебешки жилетки ще откриете при нас?

Когато човек става родител за пръв път инстинктивно се сеща за едрите покупки. Но замислете се и за дребните необходими бебешки артикули. Например детски дрешки. В първите месеци, когато бебето расте не с дни, а с часове, трябва да набавяте нови и нови дрехи. Пазаруването започва с бебешки бодита, ританки, панталончета, комплекти, гащеризони и какво ли още не. Към всичко това ние препоръчваме да имате и поне по една жилетка към всяка визия. Имайте предвид, че те не е само за момиченца, както може би си мислите. Тя е подходяща дрешка и за момченца. Свикнали сте да наричате такава дреха, създадена от плетиво, обикновено носена от бабите и дядовците, докато си почиват на някое кресло. Е, в магазините на Рая Тойс ще откриете различни модели за бебе:

  • за момиче и за момче;
  • с качулка и без;
  • памучни и плюшени;
  • от новородено до 98 cm.

Каква жилетка да изберем?

Важно е да знаете, че те е допълнителна бебешка дрешка към облеклото на Вашето дете. Тя нито спада към елечетата, нито към пуловерите, не е и тениска. Тя е връхна дреха, която се слага над бодито или гащеризона и под якето. Обличат се като якенце и имат копчета или тик-так копчета в предната си част. В зависимост от състава на материите може лесно да се ориентирате за кой сезон са предназначени. Жилетките от 100% памук без качулки обикновено се носят в по-топлите дни и обратно - плюшените с качулки са предпочитани за зимните дни. В онлайн магазина ни ще откриете и класически плетени модели създадени от памук, които съветваме да се носят през есента и пролетта.

Защо да изберем Raya Toys?

Всички жилетки за бебе, които предлагаме, са създадени от напълно безопасни и висококачествени материали, на ниски цени, затова разгледайте каталога ни в онлайн магазина и заповядайте при нас!