Детски приказки за четене за лека нощ

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 97

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 97

Книгите отварят врати за децата и предлагат идеален начин за развиване на мисловната им дейност. Достъпът до добри детски книги е стъпка, която приближава децата ви към откриването на радостта от четенето, а за да им помогнете да намерят добри материали за четене, са необходими вашите напътствия и постоянна подкрепа. Освен да разширява въображението и уменията за интерпретация на детето, добрата книга трябва да бъде и образователна. Макар да е увлекателна и интересна, книгата трябва да предлага на детето и информация, която да му помогне да се развива академично. В онлайн магазин Рая Тойс ще намерите детски книжки, които са интересни не само за вас, а и за вашето дете.

Какви продукти се предлагат в тази категория? 

Може да се насладите на огромен избор на различни детски приказки на различни теми. В зависимост от интересите на вашето дете, те се разделят в няколко категории. Ето няколко предложения:

  • чуждестранни детски приказки ‒ когато децата ви разгръщат страниците на книжки от тази категория, те попадат в различни екзотични страни и се запознават с един по-различен начин на живот. Научават легенди и народни предания за различните народи. Подарете на вашето дете такава книга и то ще се пренесе в нови и непознати светове;
  • бебешки приказки за лека нощ ‒ четенето на приказки преди лягане може да е идеалната възможност да отделите малко ценно време и внимание на детето си, но знаете ли, че това просто занимание с четене, носи повече ползи от това просто да го подготвите за сън? Четенето на кратки истории, преди лягане, е отличен подход за подобряване на способностите за учене на детето – от развитието на мозъка до езиковите умения и речника. Може да изберете истории за Пинокио, Питър Пан, Аладин и други;
  • детски български народни приказки ‒ незабравими герои, чудни приключения и дълбоки поуки. Това е само малка част от всичко, което ще откриете на страниците на тази книга. С тяхна помощ ще формирате у детето нагласа към българщината и нравствените ценности.

На страницата може да изберете нови или класически детски приказки за малчугани на възраст над и до 3 години. Искате да запалите любовта на детето си към книгите още в ранна възраст? Децата от всички възрасти обичат историите, не само заради времето, което прекарват насаме с вас, сгушени в топло одеяло, но и заради релаксиращото усещане, което им помага да се отпуснати да ви усетят близо до себе си. Това приятно преживяване създава у детето ви чувство на комфорт, което възпитава у него любов към четенето и го мотивира да чете самостоятелно.