Бебешки колички

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 437

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 437

Появата на бебе е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек. Но освен че ще направи всички щастливи, трябва да започнете възможно най-бързо с подготовката.

Темата за избор на бебешка количка е дълга и каквото и да кажем, винаги ще е малко. Тя е сред най-важните покупки за всички семейства, които очакват бебе. Когато родителите търсят по магазините, често явление е в края на деня обикновено да е останала само мисълта “Онази сивата беше много хубава”. А тъй като и се допитват до познати и приятели, минали по този път, различните мнения допълнително ги объркват. Така де, не само цветът е важен, а много и най-различни фактори, които за всяко семейство и разбиране е индивидуално. В началото искаме дебело да подчертаем, че няма уникална формула, която трябва да решите, за да получите перфектната. И все пак:

Как да изберем бебешка (детска) количка?

На първо място е изборът на бебешка количка. Тя играе голяма роля, тъй като именно там детето ще прекара част от ежедневието си, докато навърши определена възраст.

Има различни модели, брандове и видове – и кожени, и с плат. Толкова много, че свят да ви се завие!

Ние от екипа на онлайн магазина ще се опитаме да ви дадем съвети точно така, както би ви дал всеки опитен консултант във всеки магазин на Raya Toys. Нещата, на които трябва да обърнете внимание, са:

  1. Кош за новородено (лежащ) – достатъчно широк ли е, има ли удобен матрак, има ли позиции на гръбчето, има ли възможност за инсталиране на сенник;

  2. Седящ кош – в него детето ще прекарва най-дълго време и не трябва да правите компромиси с него. Съветваме ви да изберете такава с летен кош, който да може да се върти и да гледа към вас, както и към посоката на движение, да има дълбок сенник;

  3. Маневреност, амортисьорна система, колела и тегло – когато избирате бебешка количка вземете предвид съвкупността от амортисьори, тегло и какви са гумите на колелата, защото всичко това оказва влияние на маневреността и леснопроходимостта. Най-добре е да бутнете няколко и да усетите разликата;

  4. Конструкция на шасито, начин на сгъване и размери – от значение е конструкцията на рамата, компактността на сгъване, дали продуктът трябва да се разглоби на части, за да се прибере у дома, в багажника по време на път с кола или дали може да я качите на борда на самолет...;

  5. Допълнителни аксесоари към комплекта – родителите търсят колкото се може по-големи комплекти като например покривала за крачета, сенник, дъждобран, комарник, чанта за бебешки принадлежности, багажник, поставка за шише и какво ли още не.

  6. Цвят – този фактор често е решаващ, ако везните се колебаят, и колкото и удобна да изглежда тя, често родителите искат точно конкретни цветове за момичета и за момчета. Има и някои нови схващания, при които родителите търсят в сивата или бежовата гама, особено ако не желаят да узнаят пола на детето.

Какви видове колички ще намерите в сайта?

Ние от Raya Toys сме се погрижили за прекрасните разходки, предлагайки много разновидности и различен дизайн. Всички те са компактни, осигуряващи допълнителна сигурност по време на разходка или път.

Модулни колички

Както подсказва и самото име тези видове се състоят от отделни модули, които се закупуват отделно. Предимството при този вид е, че имате пълна свобода на окомплектовка и не е задължително да се съобразявате и да купувате нещо излишно. Например, ако сте преценили, че ще я ползвате след шестия месец на бебчо и искате само летен кош, избирате него, поставяте го върху съответстващо шаси и избирате сами допълнителните му аксесоари, сменяте тапицерия, освежавате десени и каквото още ви хрумне.

Бебешки колички 3 в 1

Бебешка количка 3в1

Този вид може да са:

  •  Комбинирани;

  • трансформиращи се.

Комбинираните включват носеща конструкция и три коша откъдето идва и името – стол за кола от новородено, кош за новородено и седящ кош. При трансформиращите се кошът за новородено с помощта на колани или бутони се превръща в седящ.

Бебешки колички 2 в 1

Бебешки колички 2в1

Подобни на бебешките 3в1, но при 2в1 липсва столът за кола.

Летни колички

Летни колички

Летните са тези, които могат да се използват от шестия месец нататък, тъй като при тях има само т.нар. „летен“ кош – седалка. Ако избирате лятна, е добре да съобразявате нейните размери, маневреност и сгъване. Съществуват и детски модели, специално предназначени за далечни пътувания със самолет, но в същото време и изключително малки, досущ като играчки.

Триколки

Триколките се различават от останалите модели по формата на своята конструкция и по най-очевидното – имат не четири, а три колела. Благодарение на своята триъгълна пирамидална структура те са изключително стабилни и особено подходящи при по-активни и спортуващи родители. При повечето модели триколки максималната товароносимост е по-голяма.

Бебешки колички за близнаци

Бебешка количка за близнаци

Ако щастието ви е двойно, то задължително трябва да потърсите такава за близнаци или за породени деца. Повечето модели са с трансформиращи се кошове, подходящи от новородени. Съществуват по широки конструкции, при които бебетата се возят едно до друго, а при по-тесните рами кошовете са разположени един над друг.

Кои са най-удобните модели бебешки колички?

Изборът на бебешка количка може да ви се струва труден, но когато си отговорите на повечето от поставените в тази статия въпроси, много бързо и лесно ще се ориентирате към най-добрия за вас и вашето семейство модел. На първо място определете вида й и решете дали трансформиращите се кошове са ви по вкуса. Ако търсите такава, с която да посрещнете бебчо от родилното, то ние препоръчваме да изберете удобството на 3в1, тъй като при нея ще имате и столче за кола тип кошница, която се изисква при изписване. Ако има откъде да вземете кошница и сте решили да не разхождате бебето с нея, то изборът е очевиден – 2в1.

При всички положения, когато търсите удобство, мислете не само за комфорта на вашето бебче, помислете и за Вашия собствен комфорт. Съгласете се, че дори и с кош да е много удобно, една тежка количка с некачествена или напълно липсваща амортисьорна система могат да превърнат разходките ви в мъчение. Най-общо искаме да ви поканим да побутате продуктовата ни гама в магазините ни и да ги изпробвате на различни терени и неравни повърхности. Така сами ще стигнете до извода, че тези, които са леки, са всъщност и най-удобни.

Най-купувани марки бебешки колички

След всичко изброено до тук няма как да ви насочим еднозначно към конкретна марка. В зависимост от вашите изисквания всички марки бебешки колички, с които работим, могат да покрият огромна част от тях. Сред най-купуваните модели в магазините на Raya Toys са тези на Cybex и Hauck. Ако държите на маркови и качествени в изработката, безопасността и съвършенството луксозни бебешки колички и сте се спрели на модулни комбинирани такива, спокойно може да се насочите към тези марки. Cybex предлага дизайнерски и изключително модерни бебешки колички, които са истинско произведение на изкуството. Tutek и Chicco предлагат на пазара предимно варианти 3в1 на ниски и евтини цени, няколко модела модерни летни, както и някои ретро изглеждащи модели. Ако търсите по-бюджетни бебешки колички с трансформиращи се кошове, ви съветваме да разгледате каталозите на Lorelli, Chicco и Cangaroo.

Често задавани въпроси за бебешки колички

Как да поддържаме бебешката количка чиста?
Отговор: Редовно почиствайте количката, използвайки мека кърпа и нежен почистващ разтвор. Следвайте указанията на производителя за почистване и поддръжка.

Мога ли да използваме бебешката количка за пътуване със самолет?
Отговор: Проверете конкретните правила за размери на ръчен багаж на авиокомпанията, с която ще пътувате. При нас ще откриете разнообразие от леки и компактни колички, които се приемат като ръчен багаж от повечето авиолинии.

Какви са предимствата на количките с регулируема височина на дръжката?
Отговор: Количките с регулируема височина на дръжката ви позволяват да настроите количката според вашата височина, което прави маневрирането по-удобно и намалява риска от напрежение в гърба.

Защо да се доверите на Raya Toys в избора си?

Ние предлагаме богат избор от мултифункционални модели за малчугани, подходящи за всеки сезон. Класически колички, издръжливи на натоварване и изключително маневрени за справяне с всяка ситуация. Тук ще намерите както стандарни модели, така и модели за близнаци. Можете да избирате от бутикови модели, от известни производители, с функция за сгъване с една ръка и други допълнителни екстри.

Всички те притежават различни функционалности, подходящи както за ежедневна употреба, така и за дълъг път. Ще намерите видове, които са олекотени, компактно сгъваеми, с големи или малки гуми – някои са силиконови, други – с помпащи се гуми, а трети имат 3 колела. Разнообразието от цветове и елементи е огромно ‒ шарени, розови или на точки, както и с допълни светлоотразители.

При нас всичко се случва толкова лесно и бързо. Магазините ни са просторни с голямо пространство, където може да изпробвате предлаганите модели. В случай, че харесате по-скъп модел винаги може да се възползвате от опцията ни пазаруване на лизинг. Ако вариантът на изплащане не е Вашият, не се притеснявайте, в Raya Toys често има намаления на марки или групи продукти. Така, ако имате време да изчакате, може да я закупите на промоция, да я поръчате online с безплатна доставка и да спестите. Попитайте нашите консултанти за всичко, което ви интересува, за да направите избора на бебешка количка възможно най-лесен.

Разгледайте онлайн каталог с хубави снимки, за да изберете идеалната нова количка за вашето бебче и да се насладите на промоционалните оферти.