Cangaroo Бебешки колички

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Каква бебешка количка търсите за своето бебче? Удобна за вас и за пътника в нея, красива, качествена и изгодна? Cangaroo е отличен избор!

Повече за марката Кангаро

Cangaroo е една от най-популярните на българския пазар компании за производство на бебешки и детски стоки. С количките, столчетата, приборите и аксесоарите на Кангаро през последните 20 години са израснали хиляди деца. Марката предлага своите качествени и практични продукти не само у нас, но също и в над 20 държави в Европа.

Каква е тайната на успеха? От Cangaroo знаят, че за да бъдат полезни на родителите, е важно да са максимално адаптивни и да се стремят да отговорят на актуалните търсения. Колекциите на Кангаро винаги предлагат красиви бебешки продукти, съобразени с актуалните тенденции и осигуряващи максимално удобство на малчугана и на неговите родители.

Какви бебешки колички на Cangaroo предлагаме

  • бебешки колички 3 в 1 – тези модели на Cangaroo са всичко, от което има нужда едно семейство за транспортирането на своето бебе. Количките Кангаро са удобни и здрави – перфектни за разходка. Сгъваеми са, така че можете да ги поберете в багажник, в килер или където е удобно за вас. На шасито могат да се монтират комфортно кошче за новородено, седалка с различни позиции на облегалката или столче за кола;
  • колички 2 в 1 – и този тип модели са подходящи за голям възрастов диапазон: от новородени до седящи деца до приблизително 3 годишна възраст. Някои от моделите 2 в 1 включват отделен кош за новородено и седалка, докато при други седалката с помощта на комфортно чувалче може да се превърне в кош. Към комплекта е добавена удобна чанта, а кошът за багаж е голям и просторен;
  • летни – тези возила са перфектно решение за детето, което вече може да седи само. Летните бебешки модели на Кангаро са леки, компактни са при сгъване и са удобни за управление (с голяма маневреност и нисък център на тежестта).

Защо да изберете от Raya Toys

Онлайн магазинът на Raya Toys е мястото, където сме събрали за вас предложения от водещите производители на детски стоки. В раздела на Cangaroo винаги ви очакват предложения с отлично качество на достъпни цени. Всеки ден ще откриете и допълнителни промоции и неустоими отстъпки.

Поръчките се регистрират и обработват бързо. Доставката пристига при вас до 3 работни дни, без значение в коя точка на България се намирате! Поръчайте изгодно продукти с доказано качество от Кангаро и Raya Toys!