Дървени пъзели с животни

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 57

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 57

В списъка на интересните играчки, които стимулират детското развитие от най-ранна възраст, пъзелите заемат едно от челните места. С различни големина, форми, цветове или любими герои, любопитството към тях не се изчерпва никога и се запазва дори при възрастните.

Едно от обясненията е ползата от тях както за най-малките, така и за големите деца. Те подпомагат развитието на моториката, стимулират сетивата, отключват детската креативност и интелигентността, но и са добра основа за надграждане на уменията на подрастващите. 

Какво трябва да знаем за дървените пъзели?

Играчките от дърво са известни с функционалността си. От дърво могат да се изработят пъзели с в почти всякаква форма – животни с една, две или множество части, кукли, влакчета, колички, кубчета и строителни материали, музикални инструменти и др. 

Ето още няколко предимства на качествените дървени пъзели, които може да намерите в нашия онлайн магазин:

 • безопасни са – за изработката им не се ползват токсични суровини или опасни съединения, дори и в случаите, в които имат някакво покритие или боя върху някой елемент;
 • нямат батерии, а оттам липсва риск тя да бъде напъхана в устата на най-малките;
 • със заоблени форми са, нямат остри ръбове, които да наранят децата, дори и по-големите;
 • дълготрайни и издръжливи са, могат да се ползват от повече от едно поколение; 
 • имат по-семпъл дизайн, който провокира въображението и креативността; 

Въпреки че при производството на дървени пъзели има включен много ръчен труд, важен фактор да бъдат търсени са и достъпните цени. 

Какви дървени пъзели може да намерите в Рая Тойс?

Дървените играчки в категорията обхващат целия спектър от интереси на децата от 2 до 5-годишна възраст – плодове, зеленчуци, цифри, букви, динозаври, мозайки, конструктори, музикални и др.

Не са за пренебрегване както тези с логически предизвикателства, така и дървените кубчета за бебета, които целят усъвършенстването на фини двигателни умения. Изчистеният дизайн превръща пъзелите от дърво и в перфектен избор за деца със специални потребности, дефицити на внимание или концентрация. 

Защо да изберете да купите от Рая Тойс?

Тъй като се водим от разбирането за значението на дървените играчки за развитието на интелекта на децата, сме подбрали такива, които насърчават познавателното развитие. Общият ни асортимент включва над повече от 6 хил. играчки – от ориентирани към запознаването със заобикалящия ни свят до абстрактни форми, които карат децата да развиват въображението си.