Hauck Столчета за кола

Филтри
на страница

21 продукт(а)

Филтри
на страница

21 продукт(а)

Как да превозвате най-безопасно ценните си малки пътници? Вижте столчета за коли на Hauck!

Повече за марката Hauck

Hauck е един от водещите европейски брандове за бебешки и детски стоки. Повече от 90 години германската компания предлага на пазара всичко необходимо за отглеждането на малчуганите: колички, мебели, столчета за коли... Всеки продукт на Hauck преминава през многобройни тестове за издръжливост, за да може не просто да покрие международните стандарти за качество, но да бъде дори по-надежден от заложените в тях критерии.

Всяка година компанията предлага нова колекция от качествени и красиви продукти. Те са надежден ориентир за съвременния стил и модните тенденции в обзавеждането и аксесоарите за деца.

Какви седалки за кола предлага компанията

  • група 0+ – столчетата за коли за най-малките са във формата на кошница и могат да се пренасят с помощта на дръжка. Максималното им натоварване е до 13 кг;
  • група 1: от 9 до 18 кг – тук детето вече сяда удобно, като има комфортна облегалка, опора за раменете и главата;
  • групи 2 и 3: 15 – 36 кг – хлапетата вече са между 4 и 12 години и използват коланите на автомобила.

Защо да купим от Rayatoys.com

На страниците на онлайн магазин rayatoys.com ви очакват качествените продукти на Хаук на достъпни цени. Предложенията са с надеждната система Isofix. Не пропускайте да оборудвате колата си с модел от хитови серии на марката (Comfort, Guardfix и др.).